DEN TUNGA NATTEN

För första gången i Lykkes liv hade vi den första rejäla skriknatten inatt. Idag har det brutit ut en rejäl förkylning hos lillfröken. Nu vilar hon och bekämpar bacillusker som intagit hennes lilla kropp. Tur att det bara är en vanlig höstförkylning, även om hon frågande gråter och snorar sig. Men med kärlek värme, god bröstmjölk och en supp ibland skall vi mota bort denna oinbjudna gäst också. Även storebror har haft sin släng av förkylningen, men han är ju lite större och förstår ju på ett annat vis varför man hostar och är trött och nyser.
Kommentarer
Postat av: Veronica

Stackare. Näsfrida och saltdroppar brukar vara förstahjälp med dessa små, samt en dusch på kvällen som öppnar näsan. Krya på er och hoppas denna hösflunssa drar vidare.

2011-10-03 @ 14:39:00
Postat av: josefin

Jag skulle bli superglad om någon ville dela med sig av något jobbigt som hänt i ens liv. Psykisk ohälsa, övergrepp, våld, missbruk, sjukdom, ja vad som helst som jag får tillåtelse att publicera i min blogg. Självklart får man vara anonym. Skicka gärna en kommentar eller skriv till min mejl: pussgurkan_9o@hotmail.com

Skriv: "Händelser att dela med sig av" som rubrik.Jag tror det är viktigt att man talar om det som är jobbigt och framstår som något man ska skämmas över. Vad man än i livet har varit med om så finns det ingen anledning till att skämmas över det. Ingen anledning till att mörklägga händelsen/händelserna. För det finns fler där ute som kanske är med om exakt samma sak just nu. När man mår dåligt känner man sig oftast väldigt ensam, men det är man inte. Det finns folk som är med om samma sak just nu eller kanske har tagit sig igenom det som du själv har gått och bär på. Det spelar ingen roll om det är något som du tagit dig igenom och inte mår dåligt över nu eller om du är mitt uppe i allt.Du kanske inte känner att du har något att dela med dig av men endå är intresserad utav att läsa vad andra skickat in. Gå in på min blogg under kategorien; "this is a true story".Är jättetacksam om någon vill dela med sig av sin historia!

2011-10-03 @ 19:28:54
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: ylva

Åhh hon är så fin! Alla dina barn är helt underbart vackra!! :D

2011-10-06 @ 21:19:16
URL: http://mammaylvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0