DOCKVAGN 1

Jag har ju faktiskt egentligen inte bara EN retrodockvagn utan det finns nog nån mer i gömman om sanningen skall fram. Denna fick Lova då hon var runt 1.5 år. Den är inte alls i skick och den har rejsats flitigt med. Men ändå rolig att ha såklart. Borde putsa den lite kanske. Vet inte så mycket om den, ålder eller så. Kanske någon av er läsare vet?


Tomatröd gammal dockvagn med frillor runt sufletten. Jag tror jag får göra en egen kategori kanske för dessa, även om det inte ploppar upp så ofta nya ting, är det lättare för intresserade att hitta bilder då.Kommentarer
Postat av: Kirsi

Vet du, den ser ut som dockvagnen jag hade när jag var liten! Jag är född -59.Min dockvagn följde med i flytten från Finland till Sverige men när jag blev för gammal att leka med den så stuvades den ner i källaren och kastades så småningom.Jag har ofta tänkt att jag hade velat ha dockvagnen nu, men tyvärr blev det inte så.

2012-02-18 @ 13:02:46
URL: http://gretagochjag.blogspot.com/
Postat av: Katia

Jag har en kvar från när jag var liten som min son har nu. Och den är från 70-talet. En Emmaljunga vagn har vi som ser så ut fast utan den vita spetsen.

2012-02-18 @ 19:16:32
URL: http://lillchippen.blogspot.com/
Postat av: Elin

Tack för svar! Jag lutar faktiskt åt att köpa en äldre modell på liggvagn och sedan kanske en nyare sittvagn, men vi får se hur vi gör :)2012-02-18 @ 19:34:14
URL: http://eevileelin.blogspot.com
Postat av: Tina

Hej!Kul att du är så intresserad av gamla vagnar! Om vi bott lite närmare varandra skulle du fått min dockvagn från början av 70-talet! Lite skamfilad är den, men helt ok. Antar att du inte har vägarna förbi Småland och jag ska inte till Åland heller. Hör av dig om du är intresserad.

Ha det gott och var rädd om dej!//Tina

2012-02-20 @ 12:36:44
URL: http://syonsdagar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0