DEN DÖK UPP

Efter att min man köpt en ny scartkontakt igår som inte fungerade ihop med mattan iallafall dök den där försvunna orginalet upp. Jag undrar om det kommer att fungera med mattan nu.
Nåväl, idag skall det handlas lite nyårsgott eller ja, här blir ingen lyxmiddag men säkert räkmackor och varma fyllda baguetter och vad det blir för plock. Ser ut att bli en fin dag också. Jag ser solen bakom trädtopparna. Jag har varit lat med att lägga ut Alvin i vagnen nu några dagar så vi har vilat inne båda två för Lova har inte varit hemma alls och idag åker hennes fyrmänningar hem igen så hon var lite nedstämd vid frukostbordet imorse. Hon har ju varit där flera timmar varje dag. Igår så jag knappt skymten av henne för då var hon med dom ut till Geta och hade roligt. Fast en kväll åt barnen med oss faktiskt. Sen försvann dom fort iväg igen.
Jag får se om jag får in några foton i bloggen senare och så skall man kanske börja tänka på en ny header igen snart eftersom den här börjar bli opassande snart. Snart är det ju nytt år och allt och julen har varit. Kommer inte att bli nåt märkvärdigt men iallafall.
Måste snart sätta mig och rensa bland alla kort och skicka in på framkallning igen. Jag tror det får bli till nästa vecka för nu har vi inte direkta ärenden till stan och så är det ju ändå nyårshelg igen snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0