SAMLADE BRA EYE-QLÄNKAR

Jag har för er intresserade letat upp de mest intressanta länkarna om eye-q för er som ej orkat leta eller vet hur man letar men ändå vill veta mer. Nu har ju INTE Lova diagnosen adhd/damp osv men kan klassas in som överaktivt barn många gånger.

Jag börjar med denna länk som en 4barnspappa gjort. Ni måste orka er genom hela för mot slutet kan man läsa en mer markant siffra som att c.a 40% av alla barn får god hjälp av just eye-q. Samt att den i många fall är bättre än medicin mot adhd. Det kan jag dock inte alls uttala mig om men tycker det är intressant ändå att det kan finnas alternativ för sådana med diagnosen också.

http://www.peterularsson.se/overaktiva-adhd-add-damp-barn/

Länk 2 också intressant på alla sätt och vis tycker jag.

http://www.kurera.se/eyeq.htm


Jag hoppas självklart att Lova blir lugnare och mer harmonisk. Hon är alltid på gång nu och har myror i brallan.

Annars är hon rätt smart, lär sig fort och är intresserad av att lära saker och ting och följer nog sin normala utveckling men som sagt. Hjälper den inte mot speedandet så är den iallafall nyttig.

Och som sagt än en gång. Lova har INGEN diagnos att ni inte misstolkar pga länkar med info om adhd. Jag tog med dessa för att eye-q har sådan positiv effekt på dessa barn/människor.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0