HÄRLIGT VÄDER

Härligt väder idag. Lagt sonen i vagnen efter en promenad med den. Lova är i parken och nu skall jag blogga lite medans en jacka kär runt i maskinen. Lovas molojacka var i stort behov av en tvätt. Idag har hon en grön jacka i parken som hon fick görra vintern men då var den ganska mycket stor men nu passar den bra. Varm är den iallafall.
När dom skall vara ute så några timmar i sträck. Omkring 3 timmar, då är ju kläderna a och o och det är viktigt att det är varma sköna kläder som sitter bekvämt.
Och Obama vann presidentvalet. Kul med en svart i vita huset. Hoppas det går bra för honom där.
Jag måste skaffa handskar åt Alvin som är bra. Inte några otympliga som han knappt kan röra och ta i saker i om han har dom på. Dom skall hålla torrt någorlunda bra också.
 Det blir ett projekt att leta sådana jag är nöjd med.
Men nu ropar hushållsarbetet igen. Skall passa på att disk igen nu när Alvin sover. Eftersom min man inte vill ha nån diskmaskin så får jag stå till 96% av diskandet. Nåja. Jag skulle känna mig oerhört bortskämd om jag fick en diskmaskin. Alla har väl nästans en sådan nuförtiden. Alla bor ju typ i nya hus och nyrenoverade lägenheter också. Alla utom vi som bor gammeldags. Men inte har vi någon nöd ändå. Vi har det riktigt bra egentligen. Inga superskulder över öronen. Jag har möjlighet att stanna hemma med barnen hur länge jag vill om jag vill. Jag har nu siktat in mig på 1.5 år till men vi får se. Om jag får egenom mina planer blir det nog 2.5 år till. Lagom tills Lova börjar skolan skulle Alvin kunna börja dagis. Men detta är mina tankar bara. Jag skulle heller inte börja jobba heltid utan deltid. Och troligtvis städa någonstans. Det har jag ju jobbat med förut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0