ATT STÄDA NÄR MAN HAR BARN

Att städa när man har barn är som att skotta snö när det ännu snöar. Iallafall ibland. Och i en viss ålder hoppas jag. Mina barn har ännu inte passerat den åldern då dom tycker det är nån idé att städa. Nu imorse hjälpte mig Lova iallafall att plocka bort efter lillebror som slitit ut en massa papper ur ett skåp men denna händelse händer inte alla dagar. Men jag är väldigt tacksam och stolt att veta att hon kan om hon vill. Hon kan vara riktigt duktig ibland. Iallafall...eftersom vi inte bor så stort har vi inte så mycket utrymmen och då syns allt som ligger omkring direkt och det ger ett ovårdat intryck av hemmet tycker jag som är uppvuxen med en pedant mamma. Dock tar jag det oftast med ro kanske just därför att jag var så van att det var så rent överallt hemma. Och andra sidan var min mamma uppvuxen på fattigt 40-50tal (född 44) så hon var väl rädd om allt hon arbetade ihop till. Och vårdade det med kärlek eller något.
   Jag tycker om ibland att städa. Man känner sig nöjd då man fått ordning på hemmet och det doftar rent och gott och dammtrollen syns inte till.
Dock håller inte detta allt för länge. Mina barn kan konsten att sprida omkring leksaker men inte bara dom såklart. Ibland får dom hjälp av andra. Så sen känns det som ordspråket. Att städa när man har barn är som att skotta snö medans det ännu snöar.
  Och vet ni vad jag verkligen borde göra nu? Jo just det. Städa. Tvätta,diska.
Dagen är fullprogrammerad tydligen. Och jag måste verkligen ta tag i det idag.

Kommentarer
Postat av: Linda me Isac

Mmm verkligen,, ,man är supernöjd en stund när de glänser. då har ja bara en men han kan röjja hihi.. tycker inte om att städa annat än speciellt en period i mån då ja får städdille.



ha de bra.. kram

2008-09-18 @ 23:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0