OMÖJLIGA TIDER FÖR INTRESSANTA PROGRAM

Varje gång det anordnas intressanta och roliga aktiviteter för barn så är det opassliga tider. Gärna däromrking 11-14.
För min del skulle någor kunna vara mellan 14-16 någongång men nej nej nej. I samtliga anordnares värld så finns ingen lunch,ingen vila el. nåt för de små som kanske vilar efter lunch och en par timmar framåt. I vårt fall sover Alvin oftast mellan 11.30 el. 12 och 1-2 timmar framåt. Och vips där gick dom aktiviteterna till spillo för jag kan ju inte prioritera att sjunga el. vad det nu är före hans rutiner.
 Iallafall kom vi oss i väg på musiken och allt gick bra så det var inte just denna dag jag tänkte på utan ett annat intressant program som dragit igång i staden. Men helt omöjligt för oss att delta i. Det börjar kl 11 och vi bor inte ens i stan. Mycket synd då det är för barn med diagnoser och syndrom. Båda mina barn har ju liksom mig en neurologisk sjukdom. Och nu har dom alltså startat ett projekt för familjer med diagnoser.
Dessutom börjar Lovas park kl 11. Och Alvin skall sova vid 11.30 och näääe det bara kör sig och jag blir allmänt besviken att återigen att det anordnas på opassliga tider. Skulle varit trevligt att träffa andra småbarnsföräldrar som har liknande situvationer. Kanske bäst och klaga åt de som ordnar istället för att gnälla i bloggen. För den som inte agerar får inget att hända.

Kommentarer
Postat av: Ninna

Jag håller med om det där, frusterande när ens småtting verkar förväntas vara flexibel med sina rutiner..

2008-09-16 @ 18:35:18
URL: http://misscani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0