BARNPOL.KL

Idag var vi till sjukhuset och till barnläkaren där.Lova går dit en gång i året liksom Alvin med skall göra för att följa upp NF1 som de ärvde efter mig. (En neurologisk sjukdom där gen 17 eller något är inblandad)
Iallafall gick allting bra och han sa att hon är helt okej både finmotoriskt och grovmotoriskt och att hon vad han själv kunde gissa,skolmogen inför hösten 2010 med 03.orrna fast sedan avgör väl någon via dagis det där helt och fullt men jag tror själv också Lova börjar med dom iochmed att hon vill lära sig saker,hon vet veckans alla dagar iordning om man frågar vad är det för dag imorgon så vet hon nästans alltid,är intresserad av klockan,kan skriva alla stora bokstäver och flera namn,räknar en bra bit,hur långt har vi inte testat men nog långt över 20. Hon är bara lite överaktiv ibland,men det tror jag kommer att jämna ut sig.
Han var nöjd med de årliga testet iallafall. Lova tar ju iallafall lyra på bollar,det kunde inte jag då jag var 5,stod där som ett fån bara och mamma och dagis övade och övade men på den tiden,visste ingen hur NF fungerade. Att man kunde va sen motoriken osv.
Nu skall jag hämta Lovabus från parken.Dom har haft ett litet Valborgsfirande där idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0