HUTTER OCH FRYS

Jag har fått halsont och fryser och har nsyt ikväll.Inte alls roligt. Lagt ut auktioner på Huuto. Så nu finns det 2 på Tradera och 4 på Huuto.
Alvin och Lova var ute ikväll som sagt och lekte med pappa och så hoppadedom på en liten studsmatta som vi har. Ingen sådan där stor men vi funderade lite på att senare köpa en sådan.
Skönt att det är onsdag imorgon,känns som helgen redan tänker närma sig. Jag hoppas vi alla är friska då.Jag skulle snart vilja åka med barnen till badhuset för det är verkligen jättelängesedan vi har varit där.

Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Hoppas att du slipper blir förkyld...kurera dig med en massa vitlök så kanske du slipper mer än lite halsont nu :)Huuto är det som tradera?Kram

2009-04-14 @ 23:11:59
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Perfekt när det inte är någon provisionsavgift...för det är det som är det dåliga med tradera tycker jag...Roligt att eran lilla familj gillar Edvins lilla film :) Jag älskar också den, och det gör lille herrn i familjen med. Han brukar sitta och upprepa det han säger i filmen när han ser den ;)

2009-04-14 @ 23:28:04
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Ia

Ooo badhuset, har försökt dra oss dit ett tag nu.. Haha.. Men antingen ngn sjuk eller något annat. Vill gå dit dom dagarna den lilla poolen är uppvärmd.. :-P

Hoppas du inte blir krasslig.. Håller tummar å tår för de..

2009-04-15 @ 07:31:22
URL: http://gybrant.blogspot.com
Postat av: Karin

Usch...krya på dig..)

2009-04-15 @ 07:38:28
URL: http://lightelegance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0