MULEN TORSDAG

Idag är det mulet vad det verkar. Hoppas på fint väder i helgen iallafall. Lova och Alvin har ätit gröt till frukost idag och Lova var bekymrad att hennes jeanskjol var för liten för henne.Hon bad mig att köpa henne en ny jeanskjol.
Hon har ju inte brytt sig om sin gamla men hon är inne i en period nu då hon börjat prata mer om vad hon vill ha på sig. Hon vill ha halsband ofta och pippi-tofsar och igår skulle hon minsanns ha sin äppelklänning från meandi. Och idag undrade hon var hennes Legoklänning var som pappa köpt men den var våt efter tvätt så då var bekymmer två att jeanskjolen var för liten.Hon har inte brytt sig föräns nu just vad hon haft på sig bara kläderna fyllt sin funktion men över en natt nästans har hon ändrat och säger ofta vad hon tycker om kläderna.
Jag har faktiskt spanat in en söt jeanskjol på nätet men undrar om det inte finns billigare alternativ någonstans med risk för att den billigare inte håller form och färg och är styv och obekväm.
Nu måste jag fixa Lovas parklåda. Det är sista dagen idag för veckan.Och istan har dom "kolliga dagar" vilket innebär en massa massa specialpriser.
Hoppas alla får en skön torsdag.

Kommentarer
Postat av: Elin

Va roligt att Lova har börjat intressera sig för kläder! Måste vara jätte roligt att köpa kläder då som hon kan säga att hon vill ha :)Hoppas att ni får en fin dag!

Kramar

2009-04-02 @ 11:22:20
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0