NYTT I BOKVÄG M.M

Dags att beställa nytt åt barnen blev det ikväll igen. Denna gång blev det en blandad kompott med trevliga och nyttiga saker.
ABC-boken av Elsa Beskow.


"Elsa Beskows älskade klassiker "ABC-resan" ges nu för första gången ut i Ekorrserien. Många barn har genom åren fått den rimmade berättelsen om Anna och Bo uppläst för sig och samtidigt själva lärt sig alfabetet. Nu är det dags för nästa generation att få ta del av Anna och Bos spännande bokstavsäventyr ute i stora vida världen. Berättelsen är som vanligt illustrerad med Elsa Beskows varma och vackra bilder som fängslar och trollbinder generation efter generation"

och Småsånger som är en cd-skiva med barnvisor för de mindre barnen med tex. Bä bä vita lamm och Smågrodorna m.fl och sedan til sist ett PC-spel åt Lova med Pettsson och Findus i trädgården.

"Den här gången är Pettson, Findus, Prillan och alla smådjuren ute i trädgården. Där gäller det att få allting att växa både Pettsons blommor och Findus köttbullar och att hindra ogräset från att ta över trädgården. Till det behövs vatten, gödsel, frön och småkryp. Allt man behöver kan man vinna i de olika spelen. Och när man har hittat trädgårdsmästaren, så går det ännu bättre.

Fånga in Prillan som är ute på en olovlig nattjakt, gå balansgång på mattepinnarna utan att bli spindelmat, lista ut vem som bor var, flytta grodor, hjälp biet till blomman, pricka vattensländans ballonger, gör egna växter, gå ner i underjorden, lös Pettsons knepiga trädgårdsuppfinningar" .

 

Jag ser framemot detta bokpaket som är ett "nyttopaket" i sig med både sång,lek och lär och lyssna i ett.

Och här kan även Alvin ha nytta i cd-skivan eftersom han älskar att höra mig sjunga barnvisor.


Kommentarer
Postat av: Natalie

Snygg blogg å mysig header :)

2009-04-28 @ 00:42:03
URL: http://heroineismydrug.blogg.se/
Postat av: Ia

Ååå du sjunger bra alltså?

K ber mig vara tyst så fort jag börjar sjunga.. Haha... asg

2009-04-28 @ 06:42:05
URL: http://gybrant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0