SKOSHOPPING

Mera skor åt barnen. Eller Lova har ett par nya Knox med snören sen förut som jag fyndade på hösten i större nummer men jag tycker hon skall ha med kardborrband också så det köpte jag idag. Även inför sommaren vågade jag köpa sandaler åt Alvin i nummer uppåt.Mätte dom och visste att de nog kommer att vara perfekta då.Jag kunde inte låta dom gå för bara 10€ åt någon annan då de kostat 38€. Även om det känns tidigt nu så är det snart maj igen och vips är sommaren här.
Nu är barnen ute hos grannen. Jag tvättar för fullt men tog en liten paus efter att ha hängt tvätt ute och mer borde hängas upp och gardinerna snurrar i maskinen också. Småningom skall man börja tänka på middagen också,anatr det blir det där köttfärssås och spaghetti idag.
Måste börja fundera på påskmat också,det är gott att äta lite extra gott sådana helger och jag får INTE glömma påskblommorna till mamma och pappas graven och mormors med.









Kommentarer
Postat av: Elin

Vilka snygga skor!

Måste ta tag i att kika runt efter skor åt Edvin snart också. Men det känns iof inte som en jobbig sak utan små barnskor är ju hur roligt som hellst att shoppa :)



Kram

2009-04-06 @ 19:28:53
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0