VINKELPEKARE & CURRYKRYSS

Ikväll kom min en god vän över igen och hade med sig 2 metallpinnar som var böjda i ändorna. Det var dessa så kallade vinkelpekare hon hade med sig. Vinkelpekare kan man man använda för att titta efter currylinjer och kryss i natur och hem.
Det här låter lite så där småknäppt som sådana där äldre människor sysslar med och tror på. Jag har aldrig testat sådana här pinnar eller slagrutor som också finns och används ibland.

Många säger att man själv påverkar pinnar och slagrutor. Må så vara för dom som tror så. Iallafall testade vi dessa vinkelpinnar på våran gård och vårat hem.
De gav utslag här och där. Jag vet inte om jag skall förklara exakt var dom gav utslag för många av er skrattar säkert redan för sig själva då ni läser det här men bland annat där myrorna hade sin stack så vinklade dom sig starkt.  Jag skulle få låna dessa pinnar också, tills jag hunnit ordna med egna. Det här var något nytt och intressant som sagt som jag gärna lär mig mera om.

Kommentarer
Postat av: Pia Carlsson

jag förstod nog inte ett ord va som du hade gjort, lät intressant, menar du typ någon sån där sorts pinnar eller nåt som visar var vatten finns? nyfiken

2009-08-18 @ 18:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0