ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR

Lova och Alvin, dom är så gott som alltid tillsammans. De bråkar sällan och dom är helt busiga, påhittiga, underbara, ljuvliga och dom är VÅRA. Tänk att man kan skapa något så här fint.
Jag kan inte tänka mig livet innan dom. Det är nu livet har börjat på riktigt, fått en innebörd, en betydelse. Att få älska innerligt och djupt och ta hand om, se till att ens barn är trygga,mätta och får kärlek och omtanke och allt där till. Tänker på de barn som inte känner sig trygga,älskade,mätta osv.
Är glad att vi faktiskt har det så bra som vi har det. En stadig och trygg relation ( 10 år har vi varit tillsammans snart fast säkert finns de dom som har 10 dåliga år också). Mat alla dagar på bordet och ingen ekonomisk kris. (vilket säkert kan drabba vem som helst såklart med otur)
Och det finast av allt är när barnen pussar och kramar en och säger att dom älskar en och man kan bara säga samma sak åt dom, och om man bråkat lite innan om en påklädning eller plocka upp sakerna så är det förlåtet och man ser framåt igen. Precis som det skall vara.




                                           

                                                                                                                        

   Busiga barn i sängen.


 


 

Kommentarer
Postat av: Carina

Ja det e fint me barn :D

man får va glad för det lilla i livet oxå o det e så mysigt när de klänger sig om halsen, elelr kramar en på lördagsmorgonen , vänta bara tills de kommer me frukost på sängen

2009-01-05 @ 14:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0