FAVORITRÄTTER FÖR BARNEN

Jag kom att tänka på när jag ändå höll på bloggade om frukost vad som mina barn gillar att äta och inte äta.Så jag kan skriva om det direkt.
Grönsaker är inte så jättegott tycker dom men det är väl många föräldrar som tampas med den historian men lite gurka och tomat och morot brukar slinka in och frukter förståss.
Spaghetti och köttfärssås är också ett säkert kort liksom korv och mos. Alvin har alltid varit mer nyfiken på mat än Lova var i samma ålder. Kyckling går också hem. Kyckling med ris och sås. Och pasta med skinksås.
Gröt äter båda barnen men Alvin tycker bättre om gröt än Lova gör.
Mjölk tycker båda om. Och vatten och juice dricker dom också. Smörgås och kokta ägg gillas också och såklart annan mindre nyttig mat som pizza och en burgare. Fast sist lagade vi hemlagad pizza och det kändes nästans lite bättre än en köpt och så var det roligt att laga.
Egentligen har jag nog ganska normalkinkiga barn. Man har ju hört om dom familjerna vars barn bara äter mackor för dom är så kinkiga. Minns att Katerina Janouch ena son var sådan,läste en intervju med henne där hon nämnde det.
Nej mina barn äter nog rätt så bra. Ibland kan de såklart komma kinkiga dagar men överlag så äts det både frukt och grönt och kött och fisk och kyckling osv hemma hos oss. Jag tar heller inte så superhårt på kinkiga dagar.Sådana har vi alla då man är mindre sugen på mat.

Kommentarer
Postat av: Elin

Lägger till dig på "bloglovin" för jag gillar din blogg :)

2009-01-26 @ 14:47:22
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0