GODMORGON...DISKBERG

Barnen blev vaknade då pappa for på jobb imorse viket sällan händer och det innebar 1.5 timma tidigare än annars. Vilket just nu resulterar i en allmänt kinkig och trött Alvin som vaknade glad.
Han är nog mammas lilla sjusovare han. Nå klart det märks på allas sömn om man är van att sova längre.Själv är jag fortfarande sjuk i halsen men har mer ork känns det som så jag har tagit tag i det s.k "diskberget" som vare sig jag eller maken gjort något åt.Fast någong gång måste man få vara människa och sjuk och min man jobbade till strax efter kl 23 igårkväll och hade fast han varit sjuk jobbat sen halv 8 på morgonen. Han kom hem och var ingen vacker syn direkt. Men just nu är han en av de få som är på jobb då några tagit ut vintersemester.
Idag skall jag se till att få mer ordning här hemma. Nu har jag inte tid att vara sjuk längre för hemmet dammar fast.
Jag tänkte en sväng på det där med magsjuka vs förkylning och kom fram till att när jag befinner mig i ena åkomman önskar jag att jag hade den andre istället.
Hoppas alla får en mysig torsdag, min är hitills ganska bra, lite halsont men piggare än förut. Jag tror jag lever igen.


Kommentarer
Postat av: Elin

Hoppas att du kryar på dig snart! :)

2009-01-29 @ 09:17:30
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0