SOMLIGA DRAS TILL EN

Jag har har funderat på ett lustigt fenomen om huruvida folk gillar varandra eller inte. Även om folk inte gillar en särskilt mycket så på något vis så fänglas dessa personer av en. De dras till en automatiskt för att se vad som händer i denne personens liv. Ta tex bloggar nu då. Jag har en IPkoll på min som jag får varje morgon och vissa nummer känner jag igen via gamla kommentarer personerna lämnat. Någon kompis eller annan bloggvän.
Dessa som man vet att egentligen aldrig haft något gemensamt med en eller direkt haft samma åsikter eller överlag gillat en något vidare så dyker av någon märklig anledning upp i min IPkoll fler gånger under olika klockslag.
Det är självklart roligt med läsare och jag har en öppen blogg men förundras över vad det månne är för intressant jag skriver om, eller om det bara letas efter något fel någongång att anmärka på eller om jag faktiskt är så intressant och spännande att man måste in och kika efter mina roliga,underfundiga inlägg om att diska, barnkläder och annat jag gillar att skriva om. Kom ihåg det. Vare sig ni gillar min blogg eller inte så ni får gärna läsa, kommentera osv men jag bara undrar hur detta kan komma sig. Det gäller inte bara min blogg. Jag vet flera som diskuterar samma sak med mig ibland om sina bloggar.
Jag kommer att fortsätta hitta min inspirationskällor på nätet, i mitt huvud och här och där och skriva om dem med jämna mellanrum. Gillar du inte det du läser så fine alla kan inte tycka och tänka likadant.

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag följer din blogg och gillar den! :)

2009-01-29 @ 21:14:04
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag följer din blogg o gillar den, vare sig jag gillar dig eller inte;)

2009-01-30 @ 19:07:51
Postat av: Jill

Jamen varför syns inte mitt namn, jag fyllde i det:-o Märkligt! Men som du vet (men ifall alla andra läsare undrar så skrev jag det anonyma inlägget ovanför, men namnet försvinner då jag börjar skriva inlägget:-o), så var det jag som skrev!

2009-01-30 @ 22:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0