GLUGGEN

Här har vi "Gluggen". Lova är så stolt för nu är hon ju stor på riktigt. Dock håller hon bettet lite snett på bilden men det är en mjölktand i främre underkäkens tänder som är borta.
Lova verkar må bra idag. Hon sov bra hela natten. Gnydde lite framåt småtimmarna så jag bara väntade att hon skulle vakna igen. Men icke.
Idag får vi se vad som händer. Daniel skall väl måla ännu mera. Både väder och sjukhusbesök har gjort att målandet dragit ut på tiden, men sakta mak så närmar sig det färdigt resultat.
Dessutom funderar jag på vad vi skall hitta på då vi "firar" attt vi varit tillsammans 10 år nu om några dagar. Vi brukar knappt fira sådana dagar men 10 år är lite extra att fira för det är ju en ganska lång tid tillsammans. Nästa gång får vi väl fira 15 år. ( skojar )
Kommentarer
Postat av: Amanda

Ojojoj...förstår hon är stolt för sin glugg. Det är stort! ^^Stort är det också med tio-års jubileeum! Hoppas ni kommer fram till något fint sätt att fira tillsammans.

Kram

2009-07-12 @ 18:05:27
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Carina

Va sött me glugg..kommer det nån tandfe månne?

Ni kan väl ha en stund på tumanhand kanske? missag eller nåt trevligt, alternativt ta barnen med för de tillhör ju familjen i högsta grad men ibland vill man ju göra nåt på egen hand :)

2009-07-12 @ 20:54:07
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Karin (Albins mamma)

Ja det är underbart och verkligen en stor dag här i byn Ramsele :)

2009-07-12 @ 21:36:28
URL: http://albinsmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0