SKORPIONENMitt stjärntecken


SKORPIONEN

ca. 23 okt. - 21 nov.
VATTEN - FAST - NEGATIV
Härskare: PLUTO (MARS)
Nyckelord: Intensitet, djup, passion.
Hus: 8

Skorpioner har ett djupt och intensivt känsloliv. De är mer än något annat tecken medvetna om att vi alla har en "ljus" och en "mörk" sida, de har en instinktiv kunskap om att det ljusa och det mörka bara är två sidor av samma sak. De är alltid medvetna om att människorna är ofullkomliga, något som gäller även dem själva. De äger en förmåga att avslöja bedrägeri och hyckleri, och kan bli ganska cyniska och misstänksamma.

De kan ha svårt att tolerera både sina egnas och andras svagheter och brister. De äger en stark medkänsla och sympati med "verkliga" problem, men svaghet och lättja tolererar de sällan.
De har ofta lätt för att acceptera att ett skede är avslutat och att börja om, de söker djupgående förändringar.

Skorpioner kan ofta visa upp en lugn fasad, men under ytan finns lidelsen. De är passionerade och intensiva med dolda djup av kraftfull energi. De älskar eller hatar med samma intensitet. De har en stark äganderättskänsla, och kan vara svartsjuka inom livets alla områden.

Skorpioner är ofta hemlighetsfulla med djupt liggande motiv. De har en utmärkt uppfattningsförmåga, och ett analytiskt och forskande sinne med stark intuition. De älskar snabba handlingar men styrs av noggrant kalkylerande, är modiga och mycket viljestarka.

Är mycket lojala mot verkliga vänner men glömmer aldrig en oförrätt. Är ärliga och uppriktiga, säger sanningar, och kan vara både ironiska och sarkastiska. Äger ofta en stark självkänsla och självbevarelsedrift. Intellektuellt såväl som fysiskt starka, älskar utmaningar, kampen i sig är viktig för en Skorpion


Tja vad säger man, det sista stycket stämmer nog ganska bra in på mig.

(Här hade jag en länk men den funkade inte, nåja jag googlade upp detta iallafall)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Länken ville inte funka=(

2009-03-25 @ 22:19:21
URL: http://fina82.blogspot.com.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0