KALSONGJAKT

Alvin gick ju på toaletten ett tag och jag tänkte småningom återuppta pott/wcträningen med honom.(han gjorde ju nr 2 på wc några gånger förut) Åkte idag ned till affären för att se vad de hade för utbud av barnkalsonger. Jo,det fanns en hel del men de snyggare var ju alldeles för stora.Jag skall till stan nu i veckan så då får jag titta där istället. KappAhl duger garanterat. Lova blev ju torr väldigt snabbt dagtid,vid 2.5 var hon helt torr på dagen med typ 3-4 olyckor under "träningen" men så var det sommar också och lätt att gå omkring i bara trosor och t-shirt.
Får se hur det går nu med Alvins träning. jag har varit lite lat och har inte haft nån anledning att brådska på heller egentligen. Alla blir torra förr eller senare så länge de är friska.

Kommentarer
Postat av: Elin

Ska göra Edvin blöjfri till sommaren med. Men redan så kan han ju pinka på pottan, bara man ansträngde sig lite som förälder mer skulle han nog vara torr till sommaren... längtar tills jag får köpa små söta kallingar till han :)

2009-03-29 @ 18:09:20
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Ia

fniss Nu är de egentligen inget ghetto.. Var mer ghetto för drygt 10-15 år sedan när vi bodde längre ner på området.. Men de sitter som i att kalla de ghetto.. Alltid retar de ngn.. ;-)

2009-03-29 @ 21:31:50
URL: http://gybrant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0