VÄRMANDE ORD

Idag var jag över till släktingarna/grannarna med barnen för dom var ute där i solen och fikade. Där hade grannen besök av en äldre kvinna som jobbat inom barnomsorgen på dagis vill säga.
Jag har träffat henne en gång förut och vi pratade nu också mycket. Mest om barnen/amning/dagis. Och jag fick ett par fina ord av henne under samtalets gång.
"Vad du är klok"sa hon. Och visst medger jag att jag blev både glad och generad för det är jag inte van att höra. Så nu vet jag att jag inte är konstig iallafall utan har en bra tankegång när en del folk kommer med sina motsatser.Dessutom tyckte hon att amning i flera år är bra och då är hon 60+. Kan man amma så skall man amma menade hon. Det är bara bra för mycket.
Barnen fick också böcker av grannen och det var roligt samtidigt fick vi ju 5 nya böcker från AdLibris också. Varav en är en present till Alvins födelsedag.
Nu skall jag leva länge på den fina komplimangen, "vad du är klok" .Den är ju bättre än många andra fina komplimanger man fått genom åren,och hur var det nu igen skönhet bleknar i jämförelse med intelligens.

Kommentarer
Postat av: Ia

Ja de är alltid härligt med komplimanger, även om man inte hör de så ofta.. Men värmer desto mer.. :-)

2009-03-19 @ 11:58:32
URL: http://gybrant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0