GODMORGON TISDAG

Tisdag idag. Solen skiner ute och Lova är på väg till parken snart. Själv skall jag och Alvin åka hem efter vi lämnat henne, han skall vila och jag får se om jag vilar med honom eller sätter mig och jäser här. Har också tvätt att lägga in i skåpen, vilket är tråkigt men något som måste göras då nytt i sin tur är på tork.
Andra planer finns inte för dagen idag. Ganska skönt att ha lugna dagar ett tag framöver nu. Det enda jag funderar på är om vi kanske kanske skulle orka resa bort en sväng i sommar. För barnens skull eller vad vi skall hitta på.
Nej nu skall jag gå och äta lite frukost jag med, är alltid spring på morgonen, rumpor skall torkas och magar skall mättas,parklådor skall packas, Alvin kläs på. Lova klär sig själv faktiskt helt och hållet. Rumptorkarträning pågår där efter nr 2. Vill gärna att hon grejar det inför hösten sedan. Någonstans läste jag att då barnet kan ta sin arm och sträcka den över huvudet för att nå örat på motsatt sida, då kan dom torka sig i baken rätt också utan att torka fel håll eller smeta för mycket. Hmm.
Ja, just det. och vad skall ni göra idag tisdag?

Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Skönt med sol och värme...för här är det sol med det blåser som det gjort dom sista dagarna..



Haha, så roligt att du skrev om när ett barn kan börja torka sig själv..det ska jag tänka på när det är aktuellt för Edvin att lära sig det ;)



Kram

2009-05-12 @ 10:06:13
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0