SIMSKOLA I SOMMAR

I början av juni kommer Folkhälsan att skicka ut blanketter igen om simskolorna runtomkring Åland. Lova kommer självklart att börja i simskola även denna sommar. Ifjol tog hon vattenvanemärket och får se om hon kanske kanske tar sina första simtag i sommar.
Fast just nu har Lova en önskan på sin lista, att lära sig cykla på 2 hjul. Det kommer nog det med snart, stödhjulen är bortskruvade och vi tränar lite nu och då. Några bekantas barn cyklar för fullt redan, de verkar som mångas barn är så tidiga med precis allting. Själv har vi inte ens tänkt tanken på stödhjulen föräns nu. Jag minns att jag var omkring 6-7 då jag lärde mig cykla utan stödhjul. Det var nog ganska sent. Min bror lärde mig, eller den bror jag en gång hade.


Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Roligt med simskola!

Nästa år ska Edvin få börja "plask och lek" (tror jag att det hette) och det kan absolut vara bra att börja lite smått redan då :)



Jag var ganska "gammal" när jag lärde mig cykla...tror att jag var 7 eller 8 år ;)



Kram

2009-05-28 @ 18:16:51
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bra som jag funderat när de där bladen kommer ut, hoppas det finns nån skola som passar nu då :D

2009-05-28 @ 18:22:29
Postat av: Milla

Vad mysigt med simskola :) Jag kommer inte ihåg hur gammal jag var när jag började cykla utan stödhjul, känns ju som det var 100 år sen :) Kram

2009-05-28 @ 23:25:01
URL: http://sagabus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0