TÄNKER MER OCH DAGENS TANKAR

Det här med bloggen igen då, jag tänker absolut mer än jag skriver och delger mina läsare. Skulle jag vara anonym kunde jag utlägga ännu mer tankar och åsikter ännu mer kanske. Och jag med två bloggar vete sjutton om jag skulle orka med i längden. Jag har funderat över beteéndet fjortis. Det är absolut ingen ålder har jag märkt när vuxna människor med barn intar sandlådestadiet för att märkas eller få bekräftelse på att de duger. Eller kör med andras känslor eller temat, här får du tillbaka för vad du gjort. Jag försöker minnas när jag gjorde så sist, det måste absolut vara innan jag fick barn och långt innan dess. Visst har man haft dagar och jobbiga stunder då man åkt ned på ålderskalan en bit men att våga erkänna sina fel och be om ursäkt och inte bara trampa över allt och alla för sitt eget välbefinnande tyder på motsatsen att man ändå är ganska vuxen som står tillbaka då det blir fel. Ett annan bra tanke då man samtalar med någon över tex nätet. Skriv endast det du vågar och kan säga om du varit öga mot öga med den du skriver med. Samma kan man tänka sig sms. Speciellt om det är saker du vet att är lite väl oigenomtänkta, tänk en gång extra innan du trycker på skicka.
Det här inlägget handlar inte om mig nu och mina bekymmer utan folk i allmänhet, deras beteénden i olika situvationer. Hur de hanterar motgångar och konflikter. Hur många,oftast av kvinnligt kön blir enormt löjliga och barnsliga.
De blir arga,svartsjuka,hämndlystna och allmänt koko koko. Liksom, skit i det, livet går vidare och gjort går knappast att göra ogjort men kanske förbättra lite ibland. Men först måste man kanske se över sina egna fel lite och inte bara titta på andras.
Jag skall sluta att fredagsflumma nu, och köra Lova till parken om en stund och idag skiner solen precis som jag önskade så att vi kan grilla rostbiff.
Hoppas ni alla mår bra och får en trevlig fredag. Det är ju skönt nu när helgen kommer igen, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Katja

Ååå rostbiff och potatissallad.. hihi..

Fin blogg förresten <3

Rösta gärna på ett bidrag i fototävlingen min.

Ha en underbar helg!

2009-05-08 @ 10:04:11
URL: http://smultronduvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0