JULKLAPPSFUNDERINGAR

Vad skall era barn få i julklapp och hur gamla är dom? Lova fyller snart 6 år, den 4 december och vi har alltid sett till att hon får uppleva både födelsedag och jul separat trots att de infaller tätt har hon aldrig fått mindre julklappar eller tvärtom. Nu närmar sig återigen dessa dagar då presenter och klappar skall inhandlas.


Tidigare i höstas nämnde jag att vi skulle införskaffa något mer roligt mot jul, men det är så mycket man vill ha och denna gång stod jag i valet och kvalet men bestämde mig till sist för att införskaffa en gemensam familjejulklapp, om än lite tidigt men den kommer snart att dyka upp på posten, och jag tror både Lova och pappa i huset kommer att tycka om det, pappa vet ju redan vad det är men Lova har däremot ingen som helst aning om vad som kommer att dyka upp här i dagarna. Och sedan verkar så gott som alla familjer ha någon typ av detta. Jag pratar alltså om ett tv-spel.


Vi har ett gammalt PSP 1. Men det är så omodernt att det inte ens finns spel knappt kvar på marknaden till det. Men nu har vi uppdaterat oss, och väntar hem ett Nintendo Wii. Och Lova som är så mycket hemma ändå nu kommer säkert att uppskatta att spela på det sedan, och mamma med såklart. Mamma som varit en obotlig Mariogalning i sin egen barndom. Jag tycker som sagt det verkar som de flesta barnfamiljer har någon form av spelkonsol nu förtiden. Men vi är alltid sist, i vanlig ordning. Men nu har jag funderat tillräckligt länge på det här så jag tog mig tid och köpte oss ett. Hoppas på mycket nöje med det sedan och att även Lova kommer att finna lite charm i det.

Kommentarer
Postat av: Majsan

Det blir en jättebra julklapp. Mitt barnbarn som har en hjärntumör har fått ett ett sånt av oss och han har väldigt roligt med det. Han fyller 6 år i mars. Han kan leka ensam eller tillsammans med andra barn och det är skönt för föräldrarna att nu kommer kompisarna in till honom för att leka wii-spel med honom, då ser de att han mår bra och inte har några anfall. I vanliga fall är jag gammalmodig och tycker inte om att barn sitter mycket vid datorer o liknande men just detta spel (som det finns många olika spelvarianter av) tycker jag är mycket positivt. Det är roligt även för vuxna. Så grattis till att ha kommit på en bra julklapp, i mitt tycke i alla fall.

2009-11-26 @ 18:00:16
Postat av: Carina

åh ja va skoj ångrar så att vi köpte ps3an då vi skaffa men även wii var så nytt då så man trodde inte riktigt på det men det verkar ju suveränt....o super mario e bara för kul o spela...därför skulle jag helst vilja ha ett super nintendo med mario spel :)

2009-11-26 @ 18:11:08
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Malin J

Ni är inte sist, vi har inte nån spelkonsol (vet knappat va de e ;) men vi har ganska små barn i och för sig...Nintendo Wii blir säkert skoj för hela familjen!

2009-11-26 @ 18:44:28
Postat av: Moa

jättebra julklapp! jag försöker på något sätt få mina föräldrar att inse att de verkligen vill ha ett wii här hemma (utan resultat, dessvärre) men det har inte lyckats och nu kommer jag väl flytta hemifrån om ett år eller nåt så nu får väl jag ta och fixa det istället :p vi har haft PS2 sen 2001 eller 2002 tror jag, brorsan spelar väl fotbollsspel på det nån gång ibland när han är hemma men annars används den mest som DVD-spelare.



när det gäller julklapp till barnen är jag tyvärr sorgligt okunnig som "barnlös", men jag älskade lego när från typ fem års ålder. samlar på det idag :D (sen fanns det lite annat lego i mitten på 90-talet än det gör idag, bland dagens lego gillar jag mest lego city-grejorna. det fanns en "tjejserie" som hette paradisa som jag har massa grejor från) sen gillade jag dockor också. speciellt baby born som kissade!

när det gäller alvin vet jag inte. jag var en hyfsat tjejig unge och det är ju dessutom viss skillnad på början av 90-talet och idag :p



kram

2009-11-26 @ 19:18:27
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Anki

Är första gången in på din blogg, ja va ska man skriva/säga...Håller alla mina tummar för er hela familj. Å glad lilla jul :)

2009-11-26 @ 21:12:36
Postat av: Jill med de 3 små grisarna

Wii är kul, dock hann vi aldrig spela så vi sålde det nyligen:( Så nu har vi ingen spelkonsol alls:-o Skulle gärna vilja ha ps2, singstar=) Drömma kan man ju;)

Julklappar till barnen ja. Har köpt en prinsessklänning från Hobby Hall (eller Ellos, minns inte:)) till B och en lastbil- Mac från Bilar-filmen till Felix, också från Hobby hall, eller Ellos=) Du vet ju hur gamla de är, så det skriver jag inte:) Ha d bra! Glad lilla jul önskar vi er! Vi far till skärgården o vilar upp oss vi:) Kramar

2009-11-26 @ 21:23:59
Postat av: Emma-Lina

Vi kommer också att satsa på ett Wii åt barnen i julklapp i år! Vi har funderat fram och tillbaks på Wii eller PS3, men Wii är nog bättre just nu, så blir de förhoppningsvis lite mindre sittande än med PS3. Sen kommer de bara att få något litet till, båda får nattkläder och T får nog nåt spel och A ska få mera möbler till sitt Pippi-hus. Vi satsar hellre våra pengar på vinterns resa med barnen än en massa leksaker som sen bara blir liggandes överallt. Vi har de senaste åren dragit ner mer och mer på julklapparna och det känns riktigt bra!



Ha en bra lilla-jul och hoppas lill-skruttan din håller sej piggelin!

2009-11-26 @ 22:25:20
Postat av: Amanda

vilken fin julklapp, de kommer de säkerligen att bli jätte glada för :) skönt att behandlingen gick bra o att ni fått komma hem igen. önskar er en trevlig helg :) Kramar

2009-11-26 @ 23:03:54
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Tessa

Wii är super och ni är INTE sist. Vi har inte heller, men Nintendo DS finns tillgängligt för tråkiga resor, det fick Li förra året. I år har jag faktiskt ingen aning. Brukar inte köpa så mkt. Men mommo brukar fråga vad barnen vill ha, så jag ska luska lite mer i det. Vill ju helst köpa nåt vettigt. Svårt d där. Bra att du är ute i tid iallafall.

2009-11-26 @ 23:25:50
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Isabelles mamma

Vi har inte heller nått .. o vi skaffar inte föreIssa blir lite större..typ som Lova ;) Så d e säkert en bra julklapp!

Postat av: victoria

jag tycker att din "familjejulklapp" var ett jätte kul val =) hoppas ni får mycket kul med det och hoppas att Lova mår bra =)

2009-11-27 @ 12:08:43
URL: http://mittegolivsomvictoria.blogg.se/
Postat av: Erika

Ni e inte sist ;) Vi har me funderat på en sån familjejulklapp, men här blir det isf PS2 o singstar :)

2009-11-27 @ 15:05:47
Postat av: Josefine

Du är absolut inte sist vi äger inte ens ett tv spel, men en rolig kulklapp kommer det nog bli=)

2009-11-27 @ 15:43:54
URL: http://fina82.blogspot.com
Postat av: jess

Å - jag har ju 4 små knasungar. Jag har massor med funderingar. Allt från tonårspremiär - min äldsta blev just 13 och min yngsta är 4. Två tjejer 2 killar.



Vi köpte Ps3 förra julen men de hade Ps2 sen tidigare - har varit uppskattat. Vet inte alls riktigt denna jul. Vi får se vad det blir!



/jess

2009-11-27 @ 18:05:13
URL: http://binks2.wordpress.com
Postat av: Cissi

Halka in här når jag kollade efter me & I, å har följt bloggen ett tag nu.

Min son e 10. Han önskar sig en Barca tröja, Zlatans ska de va..få se om det går att ordna. Ett Fifa 10 ska han få iaf (fotbolls spel) sen e de idé torka.

Hoppas Lova får må bra! /Cissi

2009-11-27 @ 20:01:18
Postat av: Anna

Här planeras att tomten ska komma med ett Wii åt barnen i julklapp :)! Tror det blir en jättebra julklapp :)!

2009-12-07 @ 09:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0