EN LEKSAK ATT SPARA

Är det här en leksak att spara? Mitt svar: Nej. Resten av min familjs svar: Ja!

Och så här fortsätter det med diverse olika leksaker som tjänat sitt.
Maken och barnen är sparare vilket resulterar i smygbortkastning, förklaring eller stå ut med skiten och vänta på att högen ökar i " tjänat ut sig ".







En huvud och benlös barbiedocka.
Grymt öde, men det var en sån där billig sort där huvudet lossnar utav sej självt. " Sparisdocka ".
Och den kan ju vara väldigt bra att ha någongång, eller?


Kommentarer
Postat av: Moa

som min pappa sa en gång för typ sju år sedan när han skulle slänga lite trasiga väskor jag hade i mitt rum: "vi har så himla mycket i det här huset som vi sparar på för att vi eventuellt KAN behöva det om det skulle bli kärnvapenkrig!"

2009-10-31 @ 17:30:19
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Carina

Haha, nej släng den för tusan...så där e det här oxå..jag röjjer i smyg sen när ingen e hemma :)

2009-10-31 @ 18:14:42
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Patricia

Jag gör också som föregående skrivare;röjer i smyg när ingen är hemma. Jösses hur det skulle se ut här om jag aldrig gjorde det!!Ho ho!! Men grejerna tycks aldrig ta slut:)

2009-10-31 @ 18:56:27
Postat av: Jonna

Hej! Jag brukar vara in och läsa din blogg. Jag är ålänning och känner till dig från när jag var barn (du kommer knappast ihåg mig dock). Jag vill börja med att skriva att jag är ledsen att din dotter är sjuk. Jag hoppas verkligen hon blir bra snart!



Jag har också några frågor till dig angående bloggande. Jag försöker själv börja blogga, men får inte till designen riktigt. Du har ju erfarenhet av det här och har dessutom en jättesnygg blogg, så jag frågar dig hur jag ska göra :)

1.Jag skulle vilja krympa den vita sidan som själva bloggtexten står på så att den inte längre upptar hela dataskärmen utan att det ser ut som din blogg, som en sida på ett underlag. Vet du hur jag får till det?

2. Jag undrar också hur du har fått till blommorna på underlaget? Jag skulle gärna vilja ha något liknande (dock inte exakt samma!).

3. Hur har du fått dit din signatur? Finns det något sätt att få dit en signatur utan att ha ett bildprogram? Jag har bara vanliga officeprogrammet.



Jag har varit in i stilmallen och ändrat andra saker så jag förstår principen med detta, jag får bara inte till just de här grejerna.



Tacksam för hjälp! :) Om du orkar svara så kan du antingen göra det här på din egen sida eller maila mig.



//Jonna

2009-11-01 @ 00:31:48
Postat av: Annica

http://designadinblogg.se/ Där kan Jonna gå in o läsa hur man gör. Så slipper flertal frågorna som är rätt omöjliga att svara på via nätet

2009-11-01 @ 11:28:08
Postat av: Jonna

Annica: tack för tipset men jag har varit inne på den sidan och jag har fått till en del ändringar på min blogg annars, men inte just de jag frågade efter. Verkar inte finnas svar på hur man ska göra dem där, eller om jag bara inte förstår svaren där. Jag måste helt enkelt fråga någon som har gjort det här tidigare. Anna-Maria svarar ju naturligtvis bara om hon själv vill. Jag tycker hennes blogg är så fin, därför frågar jag just henne.

2009-11-01 @ 12:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0