ÅRETS SISTA TÄVLING

Årets sista tävling i min blogg drar igång nu idag. Du kan vinna ett presentkort värt 250 kronor från Spöket Laban.
Kanske ni minns att jag bloggade om dem tidigare i december? Här hittar man inlägget om man scrollar.
Nu kommer jag alltså att lotta ut ett presentkort från dom.


För att vara med och tävla så skall du berätta om hur din julafton ser ut i en kommentar nedan. Samt länka till tävlingen i min blogg på din egen blogg. Kopiera också bilden och bildtexten under.



 

" Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 250:- från Spöket Laban

hos Dolce Bambini.

Var med och tävla här du också "


Kommentarer
Postat av: caroline rådahl

hej



klart jag är med och tävlar när man nu får möjligheten att vinna ett presentkort från självaste spöket laban. Jag hade otur förra gången så nu hoppas jag på tur :D



länkar här: http://kaolin.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavlar-om-presentkort-fran-spoket-laban.html



Hur ser min Julafton ut då?. Vi firar faktiskt jul både på julafton och på juldagen. Detta för att jag är bonusmamma åt min sambos son. Så på Julafton firar Hugo som han heter med sin riktiga mamma i år, och sedan firar han med oss på juldagen. Den enda fördelen med att vara "skilsmässobarn" kanske, att man får träffa tomten två dagar på raken, det måste kännas hur lyxigt som helst när man är barn :D.

Så på självaste Julafton börjar vi med att äta julfrukost vid 11 hos min svärmor, vi är där ett tag och sen åker vi över till min släkt, lagom till kalle. Där är vi sedan hela kvällen, spelar julklapsspelet och umgås och äter gott. Vem vet min jul kanske hamnar på BB iofs ;) lillis i magen kanske väljer att titta ut lite tidigare än beräknat. Han är beräknad 31/12.



På juldagen hämtar vi sedan Hugo och firar jul igen med sambons släkt.



Jag har köpt massor av julklappar.

Men en väldigt bra sak är att vi "vuxna" bestämt att vi inte ska köpa till varandra, vi spelar ett sk julklapsspel istället där alla köper något för ca 200 kr.

Det man gör sedan är att man numrerar varje julklapp med 1-10 tex som varje deltagande person får ta en utav. Den som får nummer 1, den börjar och får välja vilken klapp som helst. Därefter får den som är nummer två välja att ta nummer 1's julklapp eller ta en av klapparna på bordet. Och så fortsätter det tills sista klappen är öppnad. Det är hur kul som helst och man vet som sagt inte vilken av klapparna man får förrän spelet är över. det blir en liten rävjakt ;)



kram och god jul



caroline

2010-12-20 @ 09:05:27
URL: http://kaolin.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag vill vara med och tävla.

Våran julafton börjar med att vi har morgonmys länge. Vi går upp och äter frukost tillsammans. Gröt och skinkmacka. I år gör vi som så att julklapparna får öppnas efter frukosten. Sen åker vi hem till svärföräldrarna på lite julmat och mer paket-öppningar. sen avslutas kvällen hos mina föräldrar. Tycker det är viktigt att alla träffas på julen!



Länken: http://thereserunbom.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavla-till-den-30-december-spoket-laban.html

2010-12-20 @ 11:38:48
URL: http://thereserunbom.blogg.se/
Postat av: therese

Jag gillar din blogg därför att du skriver bra och den är lixom mysig, ja naturligtvis inte att eran älskade Lova har ryckts bort, men du har alltid köpt så fina kläder som du fotat, du bakar och fotar så man nästan kan känna doften. Din blogg är levande oavsett du skriver om bullar eller din sorg. Jag förstår inte varför människor måste vara elaka, du har ändå drabbats av det värsta. Jag hoppas inte du stänger bloggen, jag hoppas du skall kunna känna att du inte måste blogga om det ena eller det andra. Inte ens blogga varje dag. Alla som har ett litet hjärta i kroppen förstår att du inte glömt Lova, du måste ju göra andra saker för att leva vidare. Tycker du skall fortsätta skriva men inte om det får dig att må dåligt. Jag har följt dig länge och är så nyfiken på barnet i magen och hur allt skall gå med er lilla familj. Kramar!!

2010-12-20 @ 11:56:56
Postat av: Plusresan

Hej hej Anna-Maria!

Du gissade rätt i min lilla duschvattentemperaturtävling, GRATTIS! =)



Skicka ett mail till mig med adressuppgifter så skickar jag en julvinst med posten imorgon.



Kramar,

Joanna

2010-12-20 @ 12:37:21
URL: http://plusresan.blogspot.com
Postat av: Amanda

Jag vill vara med och tävla. ^^



Har länkat här:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavling-presentkort-spoket-laban-3012.html



Vi har ännu inte fått någon riktig julafton med vår son ännu. han föddes 22 december 07 men varje år sen dess har vi spenderat julen på sjukhus.

I år hade vi iaf tänkt spendera den på hemmaplan.

Börja den hemma med bara vår lilla familj. Öppna julklappar och äta mysig frukost med vörtbröd med julskinka.

Till lunch är vi bortbjudna till mina föräldrar och ska bli bjudna på mat där. Det blir riktigt julbord, massa godis och förståss också en hel del julklappar.

Kvällen avslutas alltid på samma sätt - med ris a la malta.

Förhoppningsvis kommer detta årets jul bli början på en ny tradition för vår del.

2010-12-20 @ 13:37:22
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Anna. L

Vill gärna vara med och tävla. Julafton för oss är ganska lugn och stillsam. Vi äter frukost och så klart har även tomten fått gröt och lämnat en liten morgonklapp:)

Sedan blir det någon julfilm och därefter lunch som alltid består av lutfisk.

Kl 15:00 bänkar vi oss framför Kalle Anka med fika och glögg.

Direkt efter det brukar tomten komma med julklappar. På kvällen går vi hem till min mor och äter julbord och njuter av glädjen att få vara tillsammans.



Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2010/12/presentkort-fran-spoket-laban_20.html

2010-12-20 @ 15:13:34
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med i utlottningen!



På vår jul så börjar vi alltid dagen med att kolla på jullovsmorgon (fast nu är det väl bara Bolibompa) och äta frukost/fika. Sen åker vi till min svärmor och har lite dopp i gryta och julkorv. Besöker kyrkogården och tänder ljus.



Sen brukar vi hinna hem och fixa lite innan vi antingen är hemma eller åker till någon av våra föräldrar/syskon där vi kollar på Kalle Anka och sen äter julmiddag. Efter julmaten så diskas det och fixas med fika och sedan är det julklappsutdelning.



Har även tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2010/december/spoket-laban-3012.html

2010-12-20 @ 19:55:11
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Jag är med och har länkat :) http://mammah.webblogg.se/2010/december/tavlar-9.html#comment



Hur ser våran jul ut?

ja först på julafton har vi myspys här hemma och är med när ungarna öppnar sina julklappar och det, sedan så fixar vi iordning oss och åker nog hem till farmor&farfar och firar den där mer dvs öppnar lite julklappar, myser, äter god mat och allt det dära.

Den 25-26.e åker vi hem till min mamma och firar lite till jul eftersom vi inte bor i samma stad.

Där kommer vi käka lite julkäk, öppna julklapapoar och ha det mysigt. Meningen är ju att man ska ha det mysigt tkr ja :)

2010-12-20 @ 22:42:22
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: emma roos

jag e med och har länkat http://bitskemma.blogg.se/2010/december/spoketlaban30dec.html



min julafton- vi kommer och vakna i lugn o ro och bara mysa här hemma med vår dotter( det blir hennes första jul)! jag vill egentligen se "kan du vissla johanna" men hinnner aldrig för vi måste åka;P åker till min sambos mormor o morfar vid fem och äter go mat o myser o träffar tomten=) runt 9 tiden drar vi vidare till min kusin o hennes kids och myser vidare=D massa käk o godis o julklappar o släkt och underbart!!!

2010-12-20 @ 23:14:56
URL: http://bitskemma.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Hej, jag är gärna med och tävlar.



I år blir det inte vilken julafton som helst utan den första julafton som jag har en bebis med mig utanför magen. Det är alltså min dotter Mollys första julafton. Vi kommer först fira hos svärfar och hans sambo dagen innan med middag och spelkväll. Sover där och går upp tidigt för en mysig frukost. Efter lite morgonmys går vi över till svärmor och hennes sambo på silltallrik och strax efter lunch sätter vi oss i bilen och åker 10 mil till mina föräldrar där vi stannar i några dagar.

Det ska blir den första julaftonen jag firar hon mina föräldrar sedan jag flyttade hemifrån, vilket var 4 år sedan.

Hemma hos mina päron kommer det bli Kalle, öppning av paket och sedan en härlig god middag där vi även äter den obligatoriska Tomtetårtan min pappa bakar varje år vi "barn" är med och firar. :)

Ser fram emot den här julaftonen jättemycket!



God Jul på er! :)



+ Länkat här: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2010/december/spoket-laban-3012.html



/Sandra

2010-12-20 @ 23:20:24
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag är gärna med och tävlar. Min julafton kommer att bli väldigt lugn. Den firas först hemma hos min mamma och sedan åker vi hem till svärmor. Så det blir massor med mat och prat. :)

2010-12-20 @ 23:23:28
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: Jeanette

Ps. Glömde skriva att jag har länkat till dig med bild till höger i min blogg under "bra tävlingar".



Ha en fortsatt härlig kväll. Ds.

2010-12-20 @ 23:24:05
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: Annika - familjebloggen med tävlingar och julkalender

Våran jul kommer inte firas hemma i år. Vi åker ner till mina föräldrar i JKPG istället. Dels för att jag ska slippa dona o grejja här hemma, det är ju bara tre veckor kvar till planerad förlossning på julafton ;)

Och dels för att min svärmor och vår ena pojk inte kommer att vara hemma. Svärmor åker till gran canaria och pojken är hos sin mamma...



Vi kommer käka tomtegröt till frukost, sen blir det att ta det lugnt och umgås med familjen. Kalle Anka kl 15, mat efter det - sen tomte vid 18-tiden. Efter det är det karlbertils julafton o sådär... :)



En traditionsjul som återkommer varje år kan man säga :)



Länkar i min blogg: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/dolce-bambini-30-dec.html



Kram Annika

[email protected]

2010-12-20 @ 23:32:14
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Linda

våran julafton börjar med mys hemma med barnen då dom får öppna sina julklappar från oss. Sen en mysig gröt frukost innan vi beger oss av till mina svärföräldrar för att vara där halva dan för att sen fortsätta till mina föräldrar. Känner mig lika stressad varje år innan vi flängt klart men men...



Länkar det gör jag här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/december/vinn-ett-presentkort-72.html



Kram Linda

2010-12-21 @ 10:37:35
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Isabellesmamma

jag deltar gärna! i år kommer vår jul se ut som så att vi tittar in hos sambons mamma på förmiddagen och sedan åker vi upp till mina föräldrar där största delen av min släkt är samlad, det blir glögg och lussebullar, sedan kalle på tv, julmat, sedan tomten och paketöppning och till sist kaffe och ostkaka!



har länkat tävlingen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/december/presentkort-spoket-laban.html

2010-12-21 @ 12:13:08
URL: http://tavlingstipsarna.blogg.se/
Postat av: Mattias

Jag är med såklart och tipsar också vidare här: http://villduvinna.blogg.se/2010/december/dolce-bambini-30-dec.html



Vår julafton firas uppe i norrbotten tillsammans med svärföräldrar och föräldrar! Vi bor i Småland och kör halva julafton hos var och en, på så sätt får alla vara med barnbarnen denna speciella dag!

2010-12-21 @ 14:55:29
URL: http://villduvinna.blogg.se/
Postat av: Bella

Nu har jag en tävling på min blogg om ett presentkort! Var gärna med vettja :-) Det ät lågt deltagarantal!



http://bellybus.blogg.se/2010/december/vinn-ett-presentkort-hos-sumopix.html

2010-12-21 @ 15:14:36
URL: http://bellybus.blogg.se/
Postat av: Liselotte

Hej! Min julafton börjar med att barnen får varsin julklapp på morgonen, något de kan ha glädje av under dagen. På förmiddagen kommer min sambos två barn hit och vi fikar och delar ut lite julklappar. Sen håller jag på att förbereda mat hela deagen, känns det som, vid tretiden kommer min pappa och min bror och vi äter julmat, därefter kommer tomten och julklappar delas ut. Sen blir det mys, godis och ris´ala´malta på kvällen. Har länkat http://liselottess.blogspot.com/2010/12/p-kort-3012.html Mvh Liselotte

2010-12-21 @ 22:04:11
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee ♥

Vad många härliga tävlingar du har!



Våran julafton kommer att bli annorlunda i år. För detta år har vi en liten prinsessa att fira den med. Så de blir extra mysigt. Vi firar julafton med min mamma med familj. God mat, underbara människor och julklappar. De kan ju inte bli bättre.



Har såklart länkat till tävlingen här: http://loon.blogg.se/tavlingar/2010/december/spoket-laban.html



Kram!

2010-12-21 @ 22:13:13
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Spacegirl

Vi brukar julfika vid två, lyssnar då på julmusik. De som vill ser på Kalle kl tre.

Efter det är det dags för julklapparna, sen är det dags för det underbara julbordet, kvällen spenderas med att läsa, bygga pussel, umgås, se på tv och mysa.

Blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/30-december-vinn-presentkort.html



GOD JUL!

2010-12-21 @ 22:57:16
URL: http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg
Postat av: Tova

Jag är absolut med :)



i år blir det äntligen ett ordentligt, mysigt jul-firande med hela min familj - jag har faktiskt inte firat på flera år. Familjemedlemmarna är ofta utspridda över landet men denna gång ska vi alla vara hos min mamma och öppna julklappar och äta god mat :)

Dessutom har jag ju fått en egen son i år vilket gör julen lite extra magisk! Hoppas på mer fina, traditionsfyllda jular under de kommande åren :)



Länkat här: http://tovis88.wordpress.com/2010/12/22/tavla-om-presentkort/

2010-12-22 @ 12:35:15
URL: http://tovis88.wordpress.com
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Älskar Spöket Labans barnkläder...men nu är det "buslådan" som jag skulle vilja köpa till Edvin så jag hoppas på tur nu :)



Länk: http://edvinsmamma.wordpress.com/tavlingar/



Hur ser min julafton ut?

Jag antar att den börjar tidigt. Eftersom jag älskar att ge bort presenter kommer jag nog att smyga upp tillsammans med Edvin för att titta på när han öppnar sitt morgonpaket.



Vi kommer att äta en god frukost, skinkmacka och kanske gröt? Sedan kommer vi att spendera förmiddan hos momma där barnen får öppna fler paket. Det blir fika och lite bus där innan vi fortsätter vidare...



...skulle tro att det blir ett litet stopp och en "God Jul" hälsning till min bonuspappa innan vi fortsätter till farmor och farfar där vi kommer att spendera hela dagen-eftermiddan-kvällen. Vi ska äta gott, se på Kalle såklart och öppna julklapparna!!



Kram!

2010-12-22 @ 22:51:16
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: evamar

Jag är med och länkar här:



http://evamar.blogg.se/2010/december/presentkort-30-dec.html



Min julafton är nog ganska traditionell. Vi firar med hela familjen, tittar på Kalle Anka, äter god mat och delar ut julklappar efter det. Det som kanske är lite annorlunda är att vi alltid har köpt ett nytt sällskapsspel som vi spelar tillsammans på julaftonskvällen, samtidigt som vi slåss om bitarna i Aladdinasken.

2010-12-26 @ 14:31:57
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Är gärna med och tävlar!

Blogglänk;

http://lagomtnormativt.blogspot.com/2010/12/tipsar-om-tavlingar-pa-annandagen.html

(har samlat flera tävlingar i ett inlägg för att de ska ligga längre på bloggens förstasida :) )



Vår julafton då.

Jag insåg i år att vi alltid brukar tvista innan om vilken tid middagen ska hållas. Och varje år brukar en rad förslag komma fram om hur vi ska göra just detta år.

Och ändå slutar det alltid på samma sätt. Att vi samlas kring ett, dricker lite glögg och pratar. Sedan ser vi Kalle Anka vid tre, äter middag efter det i ungefär en timme innan det är julklappsutdelning, som successivt övergår till kaffedrickande och godisätande innan vi plötsligt kommer på att nu är det nog Karl-Bertil Jonssons julafton.

Vid det laget är det mest mysstämning.

2010-12-26 @ 19:49:51
URL: http://www.lagomtnormativt.blogspot.com
Postat av: Kiia/Katja

Pöket Baban är lillens största idol :)

Han har sin Baban filt som han kånkar på o tar man den ja då är det som nån stuckit kniven i honom.

Dock skulle han verkligen nu behöva en ny då den han har är helt slut....

Så nu hoppas vi på lite tur...



Hur planderade vi våran jul?



Vi bestämde oss för att alla skulle fira var för sig detta år då det har varit ett tungt år med mycket stress och annat tråkigt.

Så vi bestämde att det skulle bli en julfrukost uppe hos svärmor o svärfar.

Och det blev det, men vid 14.00 åkte vi alla hem till varsit julfirande.



Våran tomte hade jätte brottom så han hade lagt in alla klappar under granen när vi var borta o tagit med sig sina skinksmörgåsar som barnen lagt åt honom på ballkongen.

Det funkade perfekt.

Barnen njöt och det var det huvudsakliga för oss.



Juldagen hade vi ''släktlunch'' hemma hos svärmor med vanlig mat.

Allt detta för att minska stressen och för att alla skulle få göra på sitt vis.

Åh ingen skulle behöva ta hand om allt med mat o sådant.

Åh så var det en ganska skön brytning med helt vanlig mat som ''julträff''...

Sedan att i det läget kunda man åka när man ville, man behövde inte stanna på middag, tomte, klappöppning, städning och billastning av ungar, klappar osv..



Länkar i min blogg oxå: http://mizzmodig.bloggplatsen.se/2010/12/27/4223118-poket-baban/



2010-12-27 @ 10:04:14
URL: http://MizzModig.bloggplatsen.se
Postat av: care69

Jag är gärna med!

Julafton firades tillsammans med mina föräldrar och syskon med familj. Totalt var vi 13 personer.

En alldeles perfekt vit jul som började hemma med risgröt och skinksmörgås och sedan julbord hos mina föräldrar. Kalle Anka på tv och sedan julklappsutdelning. Efter detta så spelade vi sällskapsspel fram till midnatt då vi åkte hem.



Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2010/12/30-dec-vinn-presentkort-vart-250-kr.html

2010-12-27 @ 21:14:58
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Victoria

Hej!



Jag, min man och vår 1 år o 7 månaders dotter firade jul i hop med mina föräldrar. Härlig julmat och efter det klappöppning. Innan läggdags var det dags att gå till stallet för att natta hästarna och ge dem lite julgodis i form av morötter och äpplen. Dottern älskar att vara med i stallet så det var lika uppskattat som paketen...



GOTT NYTT ÅR Anna-Maria! KRAM!

2010-12-28 @ 06:48:59
Postat av: Carina Henemo

Har länkat



http://carina75.bloggplatsen.se/2010/12/28/4230992-tavling-spoket-laban/



När vi vaknar på morgonen så har alla fått paket under sängen som vi öppnar (även vi vuxna). Efter en god frukost åker vi till kyrkogården och tänder ljus för de som tyvärr inte finns med oss längre.....Vid ett äter vi julbord och vid tre är det Kalle Anka till lite fika. Efter det knackar det på dörren och då kommer dagens höjdpunkt - TOMTEN. På kvällen äter vi gröt och tänder en brasa. Så mysigt att sitta där och se hur barnen leker med alla sina saker :) Hoppas ni haft en bra jul och att ni får ett Gott Nytt År!!

2010-12-28 @ 13:49:17
URL: http://carina75.bloggplatsen.se
Postat av: Carolina

Vår julafton började med att barnen fick öppna lite klappar som tomten lämnat i deras julstrumpor, sen så åt vi en god frukost och lekte med barnens nya saker.



Sen blev det bad och påklädning innan vi begav oss hem till mina föräldrar där släkten väntade. Där blev det mat, Kalle Anka och ett besök utav tomten där alla fick en massa julklappar!



Sen lämnade den äldre generationen av släkten medans vi fortsatte med Ris á la Malta, andra godsaker och ett julklappsspel - en helt urmysig afton!



http://www.carolina1979.se/?page_id=7

2010-12-29 @ 11:59:24
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Kashaya

Vår julafton började med att vi tog en taxi över till min mans bror och hans familj. Sedan så tog vi det lugnt fram till lunch då det var dags att äta sillen som vi lagt in och den gravde laxen som min mans brors fru gjort. Efter det så tog vi det lugnt och pratade med min svågers svärföräldrar medans han och hans fru nattade barnen. Sen var det dags för kaffe och Kalle på TV. Efter det så lekte vi med barnen tills det var dags för en middag bestående av klassiskt julbord och efter det så var det så öppnade vi klappanrna. Sedan tog vi en taxi hem igen och öppnade paketen från varandra och spelade lite B3ezzewizzer.



Länkat här http://kashayatavlar.blogspot.com/2010/12/tavla-om-presentkort_29.html

2010-12-29 @ 13:50:55
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0