DAG 16

Dag 16 i tembloggandet 30 dagar så heter Min första kyss. Idag verkar barn börja hångla i andra tredje klass i lågstadiet vad det verkar, eller åtminstone när man läser runt så säger dom att de fick den då. Men de klargör förvisso aldrig om det är en riktig kyss eller om det bara var en kyss med utan tungor inlandade eller bara en puss.
Min första riktiga kyss fick jag sommaren 1993 och jag var således 13 år gammal. Killen var ett år äldre än mig och vi var tillsammans eller ja, det hette så iallafall, själv var jag kanske inte så där överförtjust och jättekär utan det kom sig mer som så att en annan av våra vänner hade " parat ihop oss ".


Den där kyssen fick jag hemma hos hans mamma i deras soffa och jag tyckte det var fruktansvärt äckligt och kanske mest för att inte ens hans hade så mycket erfarenhet. Jag var helt oförberedd när jag så bra kommer ihåg att han sa, ja vi får väl passa på och så hade jag en tunga inkörd i munnen och ungefär lika mycket dreggel. Efter det här drog jag mig för allt vad kyssar hette med honom. Jag tyckte det var fruktansvärt äckligt och undrade vad det där hade för slags nytta. Att folk höll på med sånt där liksom.
Efter det drog jag mig undan varenda en jämngammal kille som närmade sig och på sin höjd fick han en puss eller något utan inblandade tungor. Jag hade den där första kyssen i färskt bevarat minne länge.


Den första riktigt bra kyssen däremot kom nog någongång året efter av den äldre killen som var " min första kärlek " som jag temabloggade om i början av 30 dagarsbloggandet. Det var där jag fick lära mig hur en riktig kyss skulle vara och det blev riktigt bra till sist faktiskt. Även om jag drog mig undan bra länge där med och bara gav de förstulna blyga pussarna allra helst fast jag haft någon liten kyss där emellan med någon kille lite mot min vilja bara för att alla andra gjorde sånt.


Så den där riktiga första kyssen, var ingen trevlig upplevelse för mig. Och ibland har jag sett honom den förste, och han hälsar faktiskt ännu idag fast det snart gått 19 år sedan vi var " tillsammans ". ( Första pussen däremot kom nog i tredje klass ).




Kommentarer
Postat av: Moa

kul att läsa sånt här :)

min första kyss var väl inte så fantastisk den heller, men sen har det kommit några som vägt upp det där ganska bra :p

2010-12-22 @ 22:30:28
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0