DAG 2

30 dagars temat och dag 2, Min första kärlek. Svårt att skriva om den faktiskt. Jag har ju tyckt om många människor ( pojkar, killar, män?! ) på olika vis genom åren. Jag menar räknas lågstadieförtjusningen in i denna term? Eller är det den första riktiga pojkvännen? Eller skall jag räkna in den killen som jag bytte klassringar med som så bittert bedrog mig för att vara med sin barndomsvän och sedan hade mage att berätta hur han suttit o lekt med min ring och låtit den rulla ned i vattnet och fråga mig om han fick bli tillsammans med henne.
Usch det här var en riktigt knivig term om det skall vara en ömsesidig besvarad sådan.


Kan jag inte bara få välja min gamla nalle Agnes eller efterföljarnallen Tom? Självklart fanns det någon som jag tyckte mycket om då, men det känns så konstigt att skriva om det här idag. Kanske för den stora ålderskillnadens skull. Och min låga ålder då. Men det var en barndomsvän till mina äldre syskon och vi träffades i c.a 9 månader.
För mig var det himlastormande, för honom kanske mer roande och charmigt.
Men han blev min första " på riktigt ". Det var mellan 1994-1995.
Så mycket kan jag kanske berätta. Men annars väljer vi nallarna, och pappa.


Edit. Jag hade lättare kunna berättat om min mammas första kärlek. Han hette Sten och de höll ihop något år innan hon mötte mina syskons pappa.
Det där vita huset på höger sida nära Edos macken, när man kommer från Jomala hållet, precis vid rondellen/ backen upp mot Elgiganten.
Där hade mamma ristat in deras initialer. Har hon berättat för mig. Huset har ny fasad idag men det står kvar.
Hon berättade nog mer än så men det här är en gullig liten anekdot.



Kommentarer
Postat av: Kia

Visst är vi många med massor av erfarenheter både positiva och negativa.Eftersom jag är äldre än vad du är A-M så är det mycket som jag har fått uppleva,men åldern spelar ingen roll i det vi har gemensamt----ATT HA FÖRLORAT ETT ÄLSKAT BARN TILL CANCERMONSTRET!!!!Finns det något värre??Svar NEJ! Ha det så bra du kan tillsammans med din fina familj.Många kramar Kia

2010-12-08 @ 22:35:17
Postat av: Ninni

Ja det är nog svårt att skriva om sin första kärlek kan jag tänka mig. just det om det är ditt eller datt som räknas.

Gullig anekdot om din mamma.

Ha en bra dag.

2010-12-09 @ 05:44:42
URL: http://ninnih.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0