HÄNDELSER

Log åt min bloggläsare och även Änglamamma Kias kommentar att jag inte skulle gå och halka omkull. Det var ju det jag gjorde igår till mer min kompis fasa än min, eller jag vet inte vem som blev mest skärrad men hursomhelst, jag klev på en minimal fläck och sen bar det av, dock reagerade jag snabbt genom att ta emot med båda händerna och fortfarande stå på fötter med häcken upp mot allmänheten. Allt gick bra tack och lov. Att gå försiktigt som en gammal gammal pensionär verkar inte alltid hjälpa.


Dock så var det här bara en bråkdel av händelserna som utspelat sig när jag varit i Mariehamn. På Luciakvällen var jag en vända in för ett annat ärende än att skåda Lucia som skulle komma just efteråt. Så det var många människor i rörelse till fots. Dock hindrar det inte en gubbe från att vild och galen gasa på med kopplingen nere eller något in på en liten infart som går genom en upplyst trottoar där folk går för jämnan. Nu hade jag hunnit 3 kliv fram innan han gasar in för fullt. Ja hade jag varit de där 3 kliven bak hade han sannolikt kört på mig. Och då kom han till bilen då jag nästans passerade så han verkar varit stressad värre.
Så summan är att jag håller mig hemma ute på landet och undviker onödiga stadsresor, dock har jag en inplanerad fika till helgen men jag har några papper jag skulle få som är av viktig karaktär så ja, jag lär bli tvungen att ta mig till city igen. Förhoppningsvis utan att halka eller nästans bli överkörd då man går på en trottoar.





30 dagars tema bloggandet idag dag 10 skulle handla om vad man hade på sig, men det är inte så intressant. Jag hade tunikan som på bilden och den blev blöt på magen då jag diskade så då fick jag ändå byta.

Kommentarer
Postat av: Kia

Skit också Anna-Maria,varningen kom för sent.Du hann "stupa"Ser lite roligt ut när många av oss kvinnor i alla åldrar går omkring i halkan och det ser ut som om vi har "skitit på oss".Du och alla andra gravida ska inte ut och halka i onödan.Nu låter jag som en "morsa" som Linus och Robin säger,men jag är ju en sån och du är i deras ålder så lyssna på en sån där "morsa"Kram på dej och ta det lugnt,Kia

2010-12-16 @ 22:22:33
Postat av: catti

åhhh vad du är fin med din "stora " mage VAR FÖRSIKTIGA!

2010-12-17 @ 12:14:55
Postat av: Lotta

Wauu,vilken fin mage du har,hoppas du mår bra!och var försiktig ute.....

2010-12-17 @ 19:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0