UTIFRÅN KICKAR

Nu kan jag känna bebisens sparkar på utsidan av magen, om jag lägger handen på magen just vid rätt tillfälle. Har försökt några kvällar men alltid varit för sent ute med handen. Men idag fick jag första kicken i handflatan. Och bara det förgyllde min dag lite extra. Nu borde maken också kunna känna med andra ord.
Denna vecka går vi ju dessutom in i vecka 22. Det är egentligen rätt otroligt, när vi låg på Bonken i Uppsala med Lova träffade vi en baby, visserligen hade den vuxit till sig, men mamman berättade att hon fick flickan i vecka 23. Tänk vilket litet mirakel som överlevde där med mot många odds. Själv hoppas jag dock på att få gå hela graviditeten som jag gjort med Lova och Alvin.







Kommentarer
Postat av: Anna

Vad mysigt! Jag har också en liten trea i magen och är beräknad om ca tre veckor. Spännande värre! Har du gått tiden ut med dina två första så är nog oddsen stora att det blir så nu med. Jag försökte tänka så när oron för för tidig förlossning dök upp för mig. Ha en fin lucia, här tänder vi ett ljus för Lova idag. Kram!

2010-12-13 @ 15:18:33
Postat av: Virrpannan

ja visst är det mysigt=)



2010-12-13 @ 18:34:23
URL: http://www.virrpanna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0