DET SNÖAR

Ja se det snöar, ja se det snöar. Ännu fortsätter snön trilla ner från himlen. Lova hälsar på hos farmor och Alvin vilar, han brukar inte vila dag så ofta nu mera men nu har han en power-nap. Han var så trött.

Lungt hemma här nu då det bara är han och jag hemma. Maken for bort en vända. Skall ta tag i tvätten och hänga den också. Är sugen på att baka också men måste kolla äggförrådet. Hoppas ni andra har en trevlig tisdag, själv inväntar jag fredagen då jag skall på ultraljud över magen som känns underlig ibland. Inte att den värker men mer som något som trycker. Man kan bli rädd med mindre, blir helt hypokondrsik av mig, tänk om dom hittar en jättestor tumör eller något.

 

 

 

 

Bild från ett tidigare tillfälle i Uppsala på Bonken.


Kommentarer
Postat av: Carina

Nej vi ska verkligen inte hoppas att de hittar nåt kanske du ätit för mycke mockarutor ....önsketänkande, tummarna håller vi iaf!!!!

2010-02-23 @ 15:55:35
Postat av: Linda

Hehe, vilken charmig bild! :)

2010-02-23 @ 16:31:24
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Patricia

Man är ju duktig att måla f-n på väggen när man känner att nåt inte står rätt till i kroppen. Men det kan ju faktiskt vara nåt lindrigt,vi får hoppas det. Bra att du blir undersökt iaf. Ska tänka på dig på fredag:)

2010-02-23 @ 17:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0