PROVER PÅ MAMMA

Varit till hälsocentralen idag. Tagit 3 rör blod och väntar remiss på ultraljud över magen. Den mår inget vidare.
Vi får väl se om man får nån riktigt tråkig dom jag får eller om det bara är stress/ångestsymptom.Hoppas isåfall på det sistnämdna, jag vill inte ha någon cancer jag också. Man är helt klart rädd då det rör magen och ens mormor och mamma hade cancer i magen.
Jag tror snart jag får gå med i någon hypokondrikerklubb, för att jämt leva med cancer i familjen tar på. Jag har nästans städigt haft cancer så inpå mitt liv med föräldrar och nu eget barn att när man själv får ont en längre tid blir man ännu mer vaksam på sig själv.


Kommentarer
Postat av: Moa

man kan ju bli hypokondriker för mindre... hoppas det är nån stressgrej, det skulle inte vara så konstigt som det är nu. kram!

2010-02-09 @ 14:08:00
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Carina

Har inte hunnit va in nåt alls knappt under hela helgen, allt har gått i ett här med. Försöker läsa ikapp mig lite. Hårfärgen som du satt i var ju skitsnygg :)

Du kunde ju gå nån liten danskurs vetja så du får lite tid för dig själv oxå nu o speciellt när du har skaffat kjolen. såg ju snygg ut oxå, inget jag skulle sätta på mig men jag gillar inte ens kjolar men tror den blir alldeles ypperlig på dig.

Jag hoppas att det e en stressmagen av nåt slag som du hamnat på, för det e ju sannerligen inte så underligt i såna fall med allt som är runt er just nu.

2010-02-09 @ 17:27:50
Postat av: Amanda<3

huvvaligen, håller alla mina tummar och tår för att det inte är något allvarligt..kramar!

2010-02-09 @ 22:25:59
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: Rött är snyggt, jag har haft det ett antal år men nu är det brunt och trist :D

2010-02-10 @ 00:22:12
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Utlandsmamman

Hej, vet inte om jag skrivit här förut.

Bor i alla fall på Åland jag med, och läser här då och då. Hoppas verkligen att det inte är nåt allvarligt knas på din mage, och att söta lilla Lova blir frisk snart.

Kramar Katja

2010-02-10 @ 06:01:31
URL: http://utlandsmamman.blogg.se/
Postat av: Malin

håller tummarna för att det inte är något allvarligt! kram på er från mej och hundarna!

2010-02-10 @ 21:03:51
URL: http://halohaa.blogg.se/
Postat av: Jossan

Hej, Hoppas att de inte hittar något allvarligt med din mage,men man vill ju veta vad det är för någonting, känner igen det där med att man blir nojjig, vi är nog överkollade i vår familj, alla knölar röntgade o märken kollade, mycket prover och tester för säkerhetsskull..... Men det är inte konstigt om man är nojig och du som har haft så mycket i släkt/familj. Fräcka tatueringar förresten jag gillar stjärnorna. Kram till dig!

2010-02-15 @ 12:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0