DEN ORAKADE PUNGEN

Jag har en tendens att hamna in på olika trådar med sexuellt innehåll på Familjeliv, kanske skribenterna har så intressanta rubriker att det är dom som lockar.

Dagens rubrik som lockade var den om en orakad pung. Denna gång var det återigen en förvånad flickvän som blev snopen över att hennes nya date inte hade rakat sin pung, det trodde hon alla killar gjorde idag. Nu måste jag fråga mig igen varför det blivit sådan hårfobi överallt.
I tonåren sas det att kondomer var som att käka kola med papper på. Nu med könshår säger så gott som alla att det är som att ha hår i maten och ingen vill ha hår i sin mat.


Rakandet har absolut kommit ikapp ju mer porren kommit in i vardagen. Folk har blivit helt förvridna av alla rakade kön som syns i tv-rutan då det skall tittas på erotik/porr. Hår är äckligt, snuskigt och avtändande tycker de flesta vad det verkar.

Nu tror alla brassevaxare och Giletteanhängare att man själv är en hårig babian, men nog har man provat än de ena och än det andra men inte så att jag fått någon hårfobi för det, det skulle kanske vara för män med jättehåriga ryggar då. Då kan man tala om avtändade ur mitt eget perspektiv. Porrpungar eller håriga pungar, shit the same.


Överlevde våran mormor och farmor en hårig pung så gör vi det med, garanterat. Tror inte att Emils Alfred tänkte på att raka sin pung direkt heller eller om Lina hade ansat sin mus, med syftande på alla drängar och pigor som funnits i tiderna. Nej det mesta som hör ihop med sex idag är nog kort sagt porrindustrins ideér. Håret finns ju där av en anledning och den är ju egentligen inte den anledningen, raka bort mig.

Kommentarer
Postat av: Toja

Håller helt klart med dig, till fullo!!! Sen finns det alla stackars småbrudar som tror att allt kroppshår är läskigt och även rakar sina armar ... minns en tjej som rakade bort ögonbrynen i flera år och så målade hon dom med svart/brun kajal ..oj oj hon var inte direkt naturligt vacker eller ens cool, bara seriefiguraktig :))

2010-01-06 @ 22:11:30
Postat av: yenny

Det är ett jäkla handikapp det där, porrskadan.

2010-01-06 @ 22:31:55
URL: http://ietthuspaeno.se
Postat av: E.

Fy fan vad bra skrivet!!!

2010-01-07 @ 09:41:50
Postat av: Moa

Riktigt bra skrivet!

2010-01-07 @ 12:58:36
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0