EN OUTFIT

Förr brukade jag köra lite mer bilder av barnens outfits och annat som rörde barnen. Men de sista månaderna har det släpat efter.
Lägger därför på skoj in en bild av Alvin härom dagen. Barnkläder var ju förr ett av mina intressen, fynda, sälja vidare, köpa. Huuto har jag sålt en hel del på. Och skall ta mig tid och börja igen.


 

Kofta: Småfolk

Byxor: Nova Star winter army.


Kommentarer
Postat av: Moa

Snyggt! Jag bara känner på mig att jag kommer bli en sån förälder som älskar att handla barnkläder när jag får barn, haha :p Ska iväg och köpa lite kläder till ett släktingar idag, jättekul :D

Kram!

2010-01-02 @ 12:10:41
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Jonna

Vad jag nu gjorde var att jag hittade en bild där skarvarna mellan bilderna inte syns trots att de fortfarande är mångdubblade och ligger bredvid varandra. Men är det alls möjligt att få in en bakgrundsbild med ett mönster där flera bilder bredvid varandra inte smälter ihop, som en stor bild?



Är det från Linus och Lotta du brukar beställa kläder? Jag mailade företaget alldeles nyligen och man kan ju nu köpa kläder åt vuxna också från Nelly.com som är samma företag som Linus och Lotta. Det utan att behöva tulla in det alltså. Finns det andra företag man kan beställa barnkläder ifrån utan att behöva tulla in det, eller som skickar till tullen men utan svensk moms, vet du? Det är smidigt att kunna beställa barnkläder med posten, de behöver ju inte pröva kläderna på samma sätt som man som vuxen vill.



2010-01-02 @ 12:27:21
URL: http://himmelapannkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0