LÖRDAG, TYDLIGEN

Så var det lördag igen. Jag kan inte förstå vart dagarna försvinner. Och jag har redan hunnit via butiken och handlat med Lova. Lova tog av sig mössan men det var faktiskt ingen som stirrade på henne trots att hon snart är helt skallig. Folk gick mest som avtrubbade zombies och letade mat.
Idag är det en sådan där rolig dag då jag borde diska ett berg av disk, baka ännu mera bullar eftersom jag åt upp dom förra, barnen var inte intresserade av vetebullar men jag tyckte de var rätt gott med helt neutrala bullar.


OH NO, nu blev det ett sådant här tråkigt inlägg, men jag har total bloggtorka just nu men jag hoppas att komma på något intressant ämne snart, men folk är ju så tysta ändå, kanske jag borde skriva och använda ord folk reagerar på som neger, och muslim och kvinnomisshandlare och pedofil eller varför inte sexmissbrukare. Använder man de orden så kommer man nog med i googles sökningar lite bättre också kan jag tänka mig. Vi får se vad jag hittar på för man vet aldrig med lugna fiskar.

Kommentarer
Postat av: Carina

Det bryter av lite med "ett sånt där tråkigt vanligt blogginlägg" bara hälsosamt me sån, ni lever ju trots allt ett någorlunda vanligt svensson eller snarare karlssons liv ni me :) Så keep going, kram

Du kan ju baka bullar åt mig me haha....borde baka lite bröd här....

2010-01-16 @ 11:15:08
Postat av: Jessica

Jag har oxå bloggtorka nu,vettefan vad jag ska skriva om och då blir det bara dravel=)

2010-01-16 @ 12:08:24
URL: http://jeslan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0