PIZZA OCH CHOKLADMUFFINS

Ikväll lagade jag hemlagad pizza till middag och bakade chokladmuffins med färgat pärlsocker uppepå.
När barnen somnat gott i renbäddade sängar efter sagor och sång så satte jag mig här eftersom maken hjälpte sin mamma med hennes bil. Blev och leka med photoshop och bloggen lite igen, var ju så många tysta timmar ensam. Nu är den inte lite gräll och karamellfärgad längre iallafall vilket jag tyckte den förra var, lite för gullig liksom.


Och nu till helgen så fyller maken år så jag hoppas vi alla är samlade då eftersom jag tänker laga en smörgåstårta imorgomkväll. Förhoppningsvis lika god som sist, kanske ni minns den? Annars finns det gamla bilder under kategorin recept här.



 

Den gräsligt fula och flottiga men ack så goda pizzan.

 

 



Chokladmuffins som Lova och maken älskade men jag tyckte inte dom var sådär supergoda sen iallafall, kunde varit lite mer socker i. Jag kastade ju ihop en smet ikväll medans barnen stred om vem som skulle få slicka smet osv.

Kommentarer
Postat av: Fia

Den där pizzan såg snuskigt god ut. Jag ska nog ta upp min frysta pizzadeg och tina upp den så vi kan äta hemmagjord pizza idag.



Har läst genom bloggen lite och håller tummarna för att det kommer bli bra för er Lovisa. Hon är jättesöt både med och utan hår. :)



Hittade din blogg bland någons kommentarer och sen fastnade jag. Inte bara på grund av Lovisa utan också ditt sätt att skriva.



Ha en bra dag.

2010-01-08 @ 13:19:13
URL: http://lusth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0