TRAFIKDÅRAR

Ikväll var jag med om något mindre trevligt på vägen hem ifrån stan. Dock var jag ensam i bilen tack och lov. I en kurva ner mot Godby centrum för de som är Ålänningar och vet hur det ser ut där så möter jag en idiot som kommer sladdandes med bilen, alltså leksladdar. Han verkar inte bry sig om att sluta så instinktivt reagerar jag på att ta av mot min sida av vägrenen vilket slutar i att då man inte ser exakt var den börjar när det är en hel del snö, gör att bilen vänder sig av det undre hala väglaget och jag hamnar en bra bit ner i dik. Och idioten kör vidare fast han 100% såg att jag körde i diket. Och eftersom det gick fort och jag koncentrerade mig på vad som hände i min bil hann jag inte med att se hans registernummer eller något sådant. Dessutom var det fruktansvärt pinsamt att sitta där i mer än 1 timma och invänta bärgaren.


Och dessutom kom en annan bärgare än den jag ringt och drog upp mig, och sen kom den rätta bärgaren mitt i allt, och efter en mycket kort stund kom en tredje bärgarbil. Ha,ha det var hur många bärgare som helst där till sist, och dessa hade tydligen " norpat " varandras kunder och skulle väl reda upp det i sin tur.
Mest irriterad är jag på den bilen jag mötte, det kunde gått riktigt illa om inte snön stoppat upp min bil.
Dock är de flesta medmänniskor riktigt mänskliga och följer lagen med att stanna och se hur det står till. Det stannade säkert 10 bilar. 2 erbjöd sig draghjälp också men då var bärgaren på väg redan.
Så det var vad jag donat med ikväll.

Kommentarer
Postat av: linjes

Aj då,men inte ska du tycka det är pinsamt eftersom det var den andra idiotens fel,huvudsaken allt är bra med dig såklart

2010-01-29 @ 18:35:00
Postat av: Moa

Man undrar ju hur folk är funtade ibland. För ett tag sen såg jag några stå och leksladda på en parkering här i närheten, dom hade åtminstone vett nog att göra det en tid när tillhörande affär var stängd och inga andra bilar var där men man undrar ju...

Intressant bärgare alltså :p

Kram!

2010-01-30 @ 15:23:33
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Carina

Ja usch att folk ids hålla på o leka på valinga vägar, de kan väl hålla sig på nån tomm öde plats med sitt sladdande så bara dom själva får lida. Tur att allt gick bra med dig!!!

2010-01-30 @ 18:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0