17 DAGAR

Sannolikt bara en 17 dagar kvar nu. Jag är ju inställd på det. C.a 2.5 vecka. Är jag redo, är vi redo för en ny liten familjemedlem? Jo, jag tror det, det kommer att bli skönt och underbart med mer ljud i huset igen. Ingenting ersätter ett förlorat barn, men ett "nytt barn" (tycker egentligen inte om ordet "nytt barn" men har svårt att finna något passande ordval just nu) kommer att förhoppningsvis föra ny glädje med sig in i vår familj och kanske lite mer framtidstro. Jag tvekar inte en sekund på att bebisen kommer att bli mindre älskat eller svårt att ta till sig efter det som hänt oss. Lykke är välkommen att komma till oss nu. Det som hänt innan går aldrig att få ogjort fast man önskar många gånger att allting hade fått vara "normalt" innefattande Lova & Alvin och oss föräldrar, men nu blev det så här och vad kan man mer göra, än att fortsätta färdas med på resan och se vad framtiden bär med sig.
Tyvärr blir det aldrig ett 5 personers foto med dessa barn tillsammans. Familjefotograferingen ovan kort efter Lova fick sitt slutgiltiga besked.

Kommentarer
Postat av: Kia

Oj,bara 17 dagar,tiden bara rusar iväg.Det blir bra för Alvin med ett litet syskon,han kommer berätta om Lova för det nya syskonet längre fram.Märker på Simons bröder att det är "extra viktigt"med kontakt nu efter lillebrors bortgång.En bor ju i Stockholm och en i Karlstad men dom går på konserter ihop och rådfrågar varandra mycket mer nu än tidigare.Ha en fin dag.Kia

2011-04-03 @ 15:49:29
Postat av: Carin

Precis som du skriver Anna-Maria, så är "livets resa" ingenting man kan styra över. Men med Lova och Alvin så blir lilla Lykke ett älskat syskon. Dom tar hand om henne var och en på sitt lilla vis.

2011-04-03 @ 16:27:59
Postat av: Ida

har ingen egen blogg men hoppas på svar i alla fall :) har ju noll erfarenhet av cancer i alla former men är nyfiken på hur medicineringen påverkade henne, hon ser så annorlunda ut med hår än utan hår? hoppas allt går bra med förlossningen. kram

2011-04-03 @ 21:46:12
Postat av: Carina

Vad tiden har gått fort men ändå inte. Tror lilla Lykke kommer att bli älskad och omhuldad av er alla även av Lova på sitt sätt.

<3

2011-04-03 @ 22:31:58
Postat av: Maria Nilsson

Ett till barn tycker jag är ett ganska bra uttryck. Vet man någonsin om man är redo för ett barn till? Hur stor tur man har haft eller hur lycklig lottad man är som har kvar sina barn inser man när man läser din blogg.

Ska bli så spännande att få läsa vad det blev om några veckor. Gissar en lite gosse.

kram

2011-04-04 @ 11:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0