PRIMAVERA

Nå nu skall här småningom införskaffas Primaveramuggar. Har fyllt ena samlarhäftet nu. Men varför finns inte den orangea muggen? Någon som vet? Jag som tyckte den var så tjusig.


Kommentarer
Postat av: Camilla - i väntan på att bli mamma ♥

Sv: Ne man vågar liksom inte vara helt säker. Barnmorskan behövde inte ens leta efter kön utan hon såg klart och tydligt och hon sa själv att hon var säker på könet. Men ändå blir jag så tveksam till om det verkligen stämmer!

2011-04-09 @ 18:13:15
URL: http://camillaedlund.blogg.se/
Postat av: Helle

Hej A-M och familj. ville bara skicka dig ett länk til den oranga muggen :) http://www.tradera.com/Iittala-Marimekko-Finland-Orange-Primavera-Mugg-auktion_341165_130291894 Hoppas att ni blir kry fort så ni kan vara helt på toppen när lill*n kommer.

Många hälsningar från Danmark

2011-04-09 @ 18:44:54
Postat av: camilla

Vilken underbar mugg! Tänker dirket på Lova som älskade blommor :)Idag kom saknaden efter Tilda över mig så där överväldigande som det blir ibland. Vi har fullt av Scillor i gräsmattan och när jag såg dem blev jag påmind om att Tilda aldrig mer kommer att komma in till mig med en knippe blommor. Jag blir också lite sugen på blom-muggar. Kram Camilla

2011-04-09 @ 20:40:00
Postat av: Hannas pappa

A-M: Precis de tankar du skrev om brottas jag själv med (hade ett långt samtal med min psykolog om det för några veckor sedan). Kan ibland inom mig undra om Hanna verkligen har funnits eller om hon bara är en "myt"...Helt obegripligt om man inte upplevt situationen själv.

Ska berätta om mötet med Benny R - Nu är det TVÅ medium oberonde av varandra som säher samma saker!

Massmis med

Niklas

2011-04-09 @ 21:17:12
URL: http://hannagull.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0