OCH JAG HAR DET BRA

Och jag har det bra, här nere i vagnen. För oss var det en stadspremiär idag. Det gick bra men Alvin fick ett utbrott som heter duga och att alla 40-50 talister glor som de aldrig sett ett trotsigt barn förut är inte trevligt. Jag brukar vara envis och kunna muntra upp tillvaron och prata bort en del saker och komma på andra roliga saker, men idag vann Alvin, och vi gick till Lekplaneten. Jag avskyr en massa "dumma koögon" som bara glor och glor och glor. MUUU.








Jo, jag har den andra gamla retro vagnen kvar också och har egentligen således 3 retro liggvagnar. Denna här, Brion från 80 talets mitt samt en Emmaljunga från tidigt nittiotal i sånt där fuskskinn. Den sista känns dock lite för ny för min smak ännu. Fast jag haft den i 8 år.

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag såg er och hörde er och kunde bara le igenkännande. Alla som har eller har haft barn i den åldern vet nog hur det kan vara. Hoppas du inte uppfattade mig som en av dem som glodde. Mitt leende var menat som ett tecken på "jag vet hur det är, det handlar inte om dig, utan ditt barn har en stark vilja, vilket är positivt!" (om ett leende nu kan visa allt det där.... =)

2011-08-24 @ 14:01:02
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hej, är lite nyfiken på hur de andra vagnarna ser ut...dom finns säkert på bild nånstans här på bloggen men skulle du kunna visa dem igen? :-)

2011-08-24 @ 14:56:08
Postat av: Carin

Oj,jag, Carin i Kristianstad är född 54! Tur jag inte var på plats i er hemby! Men jag hade gått fram och pratat med honom, sån är jag! Kan tilläggas, att även jag fått ett utbrott idag!!!

2011-08-24 @ 19:05:02
Postat av: Ninna

Jag brukar försöka le lite tröstande mot föräldrar i den situationen, när man är där sj blir man lite nojjig o tycker lätt att alla glor argt á la "få tyst på ungen" typ..

2011-08-24 @ 21:56:08
Postat av: Maria Nilsson

Ja, man tittar/glor för man känner igen sig från när ens egna barn var små. Ibland blev man helt svettig. Sen finns det väl en och annan bitter kärring som inte haft några egna barn och de vet ju ALLTID ALLT om hur man uppfostrar barn. Jag får väl erkänna att jag ibland gav mina ungar en påse godis om de fick utbrott i affären :-) trots det så har de blivit fina människor som vuxna.

2011-08-25 @ 10:59:00
Postat av: Moa

haha då undrar man om de haft egna barn. min brorsa var en sån som kunde lägga sig på golvet i affärer och skrika när han var i femårsåldern, mamma (född -56) har väldigt tydliga minnen av det och saknar inte den tiden :p

2011-08-25 @ 23:27:30
URL: http://dayviews.com/legobit/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0