ANNANDAG JUL

Hoppas att ni alla har haft en kanonbra jul, eller så bra som man kan ha det iallafall. Tänk nu är vi på annandagjul och snart är det nyårsafton. Jag kan inte nästans förstå det själv.
Berätta gärna vad ni gjort på jul och var tomten snäll med er? Vad fick ni i julklapp?


Vi firade hos makens moster. Massor av julmat, massor av julklappar. Och hemma i lagom tid. Såg på Göta Kanal 3 och bara försökte koppla av. Och vet ni vad, tomten har nog tjyvläst bloggen och för jag och maken fick varsitt presentkort på middag på restaurang och det blev jag enormt glad för. Av tomtefrun själv (mig) fick maken bland annat ett fotbad med 3 olika massageprogram i.
(Som jag hoppas jag kanske själv kan få prova på någongång kanske).


Så många kort blev inte tagna. Inte några annorlundare än dem som varit åren innan. Det var mest kort av tomten, paketen, barn... Det som oftast fastnar på bild.



 

 



Kommentarer
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Hej och god fortsättning A-M.Mannen och jag slutade med det vanliga julfirandet när vår Simon inte fick vara kvar hos oss.Eftersom bröderna är vuxna så tyckte dom likadant.Det som är lite roligt i det hela är att Linus flickvän är härifrån Strömstad där vi nu är.Hon åker med oss hem om ett par dagar.Då kan Linus få ha hela huset för sig själv och jobba hemifrån med alla datorer inkopplade.Vi har köpt en julklapp som kommer att vara för oss hela familjen lång tid framöver.En utomhusjacuzzi.Där sitter vi i 38+gradigt vatten ofta.Så skönt och avstressande.Bra för oss "gamlingar"som Linus säger.Han är ju jämngammal med dej,så det är ju så det är...gamla morsan.Men hon är allt bra att ha även om man är 30+.Kram från gamlingen Kia

2011-12-26 @ 11:45:30
Postat av: Lotta m åtta

Vi firade jul både julafton o juldagen.Först hemma, "bara" familjen inkl. en pojkvän...totalt elva stycken. Det var ganska lugnt o himla trevligt. Sedan var vi till mina föräldrar igår där mina systrar med familjer oxå var. Desto mer folk o mer liv ;) Barnen fick förstås en massa paket de blev glada över. Jag fick paket av barnen...hudkrämer, godis, smycken, kläder...jättemycket fint! Nu är det snart vardag igen...jag älskar julen, men vardagen är allt bra skön den oxå ;) God fortsättning!

2011-12-26 @ 13:37:41
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Postat av: Ida

Kul att tomten hade läst bloggen. Bra med presentkort för då måste ni ju gå ;-)



Vår jul var också bra. Men vi fick avbryta julaftonsfirandet tidigare än räknat och åka hem, då dottern gett sina nappar till tomtebebisarna och hon blev helt förstörd efter någon timme och ville åka hem.

2011-12-26 @ 13:48:04
URL: http://www.sweeti.se
Postat av: Lisbeth

Glad att tomten läste bloggen :)

Vi hade en skön jul. Hämtade hit mamma och ena systern från Varberg i fredags och körde hem dem igår. Min sambo jobbade nätter hela helgen, men han kunde ju vara med på middag och fikat. Barnen bor ju hemma fortfarande så vi har haft en lagom lugn och skön jul med god mat, god dryck och en massa choklad :)

Favoritjulklappen blev ett par sköna fårskinnstofflor från ungarna och en restaurangmiddag i morgon från gubben :)

Kramar

2011-12-26 @ 16:07:06
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/
Postat av: nadja

Vi har varit hemma hela julen. Lite gäster i olika tappningar. Fick choklad, bra bok, favoritmascaran och smått o gott. Och iphonen som jag fick för en månad sen var egentligen en julklapp ;)

En riktigt lyckad jul. Och skönt att det är 1 år till nästa gång ;)

2011-12-26 @ 19:58:20
URL: http://nadjamittilivet.blogspot.com
Postat av: Veronica

Besök hos barnens farmor och farfar för gröt och sedan sätta ljus på gravarna hos dem som förtsatt sin färd utan oss. Efter det julmiddag hos barnens mormor. Mycket mat och många klappar. Dagen efter mera mat och mera släktträffar.

2011-12-26 @ 21:34:03
Postat av: Lebanezza

Fin blogg :)

2011-12-27 @ 05:05:22
URL: http://lebanezza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0