SNORTOMTARNA

Jag har två små snortomtar här hemma. Alvin börjar mest vara hes men Lykke snorar och snörvlar och kinkar och skrattar om vart annat. Och snart gör väl jag, mamman det samma. Maken nös och höll på igår men än har det inte verkat blivit någonting mer.
Och ute, där är det ihållande regn.


Saker jag lyckats med idag. Sätta mig på en tub med babysalva i sängen. Utan kork på. Efter att ha bytt blöja på Lykke och gav henne en supp där samtidigt. Splaaatsch. Okej, det kom inte ut så mycket och jag skulle ändå bädda rent, vårt korviga samsovar lakan.



Kommentarer
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Det verkar som om alla människor nyser,hostar och har feber.Mannen har allt det+ryggskott så snart är det väl min vanliga otur...Vi har fått en liten prinsessa i natt...min brorson blev pappa.Släktens första bebis.Min Linus är så stolt för han vann vadslagningen om vilket datum kusinbarnet skulle anlända.Det var beräknat till den 23:e.Alla har gissat,jag trodde det skulle bli en Lucia eftersom det har varit mycket förvärkar.Häftigt datum 11-12-13.År 2011,mån 12 och dag 13 men så blev det inte.Spelar ju ingen roll men hon slipper att ha födelsekalas på julafton.Så nu har "gamlafaster" shoppat loss bland nätbutikerna,så mycket läckert det finns till småttingarna.Ha en bra kväll!Kram Kia

2011-12-18 @ 17:30:50
Postat av: Ängeln Lova, Alvin och Lykkes mamma

Grattis Kia, Vad fantastiskt roligt.

2011-12-18 @ 20:43:30
URL: http://bambinidolce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0