TACK FÖR RESPONSEN

Tack alla som orkade kommentera gårdagens inlägg och att fler kände igen i sig. Det är ju så där att det är grejen att man kan få gå ut och äta lite bättre någongång. För mig är det faktiskt ett helt år sedan jag åt på ett "bättre ställe" och inte bara någon "vanlig lunchrestaurang" där man slänger i sig maten på en kvart och barnen studsar runt på stolarna invid av leda och är klara sedan 10 minuter tillbaka.


Att få vara bara Anna-Maria en timma eller två med min man eller en vän. Inte mamma Anna-Maria tillsammans med barnen. Att få klä upp sig lite bättre. Få läsa ur en meny fast man kanske redan vet vad man vill ha. Bli servad av "finare servitriser" som inte stressar fram med svetten rinnandes. Någon som orkar gå förbi och fråga om det smakar bra efter en stund. Ja allt sådant där.  För när den där timman eller två har passerat skulle jag ändå åka hem direkt till barnen. Jag har ingen som helst lust att gå på krogar eller sådant. Jag har ju inte varit på en krog sedan början av 2003. Det är inte alls min melodi att vistas där. Och jag dricker ju inte heller. Inte behöver man ju dricka för att gå på krogen men hursomhelst...


Maken själv hade haft det bra igår. 3 timmar hade hade de ätit julbord, sedan hade de badat bastu. 3 timmar. Det känns som en främmande tanke det, att bara sitta och koppla av, frossa, jäsa, rapa och prutta typ (Jo jag skämtar väl lite). Själv hade jag hyrt en film. Water for elephants. Den var helt okej att se på. Sedan kom maken hem där före ett och sen var det ju bara godnatten.
Och idag hade det varit hundjakt en stund som han också deltog i, men det är riktigt äckelväder ute så. Blötregn.


Och Lykke...Hon lilla damen blir hela 8 månader nu i veckan. Mammas lilla tjej.

Kommentarer
Postat av: Ida

Önska dig en dejt med maken på en finare restaurang i julklapp ;-) Är ju en bra julklapp för er båda!



Angående bloggningen så tycker jag du ska fortsätta blogga så länge du tycker det är roligt. Ingen kommenterar min blogg heller men jag bloggar mest för att kunna gå tillbaka och läsa.



2011-12-17 @ 15:49:31
URL: http://www.sweeti.se
Postat av: Ninna

Jag tycker Idas idé är riktigt bra :-) Kan rekommendera Sea Point, alltså fd club marin, bra service och underbart god mat.

2011-12-17 @ 18:41:05
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

En middag på tu man hand är nog ett bra sätt att både vårda sitt äktenskap och att vara den goa mamma du redan är.När man fått erfara det värsta tänkbara som du,jag och många andra tyvärr fått göra så är ett litet break i vardagen så viktigt.Mannen och jag åker så ofta vi kan till vårt släkthus i Strömstad.Ingen av de andra vill vara där nu utan oftast bara på sommaren.Men vi njuter av att elda i kaminen och se ut över öarna och fjorden där Norge båten passerar.Ett stort lugn infaller sig alltid där....må så gott du kan.Kram Kia

2011-12-17 @ 19:54:57
Postat av: Ängeln Lova, Alvin och Lykkes mamma

Jag får väl helt enkelt börja önska mig sådant då. Jag har väl sagt nån gång att jag gärna skulle vilja, men sen blir det inte av, utan jag tycker det är "dyrt" och sånt och lagar något finare hemma. Ja ja... som man bäddar får man ligga :-)

2011-12-18 @ 12:11:33
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Annica

Jag rekommenderar verkligen Dinos mat. Snacka om att man har missat detta ställe i många år. Kockarna är otroligt lyhörda hur man vill ha köttet tillagat och för att inte tala om den hemlagade delikata såsen.Mmmmmmmmmmm nu blev jag hungrig igen

2011-12-18 @ 16:43:40
Postat av: Johanna

Kommer att sakna din blogg massor om du slutar skriva. Tittar in dagligen hos er men har kanske inte varje gång nånting att säga.

Trots att jag inte bor på kobben (som vi kallar det här på fastlandet) så kan jag oxå rekommendera Dinos varmt. Om vi bara hittar tiden så brukar vi äta där. Har planerat in Mariehamns besök i februari, så får se om det blir en biff då :)

Att få komma bort hemifrån för ens en liten stund är viktigt. Efter att Aaron föddes har jag äntligen hittat tid igen för innebandyn. Ibland behöver jag utöver det få komma ut lite, då räcker t.o.m. ett besök i butiken, ensam... ;)

Till sist: Jag gillar det du gjort med bloggen!

2011-12-18 @ 21:27:14
URL: http://strandbyudd.blogspot.com
Postat av: Lisbeth

Känner igen det där med att man planerar att gå ut, men sedan tycker man det är för dyrt, eller det regnar, eller nja, det är ju ganska skönt här hemma.

Vet inte varför man gör så? Bekväm, osäker eller vad?

För jag tycker ju också om att gå ut och äta ibland. Men på något sätt blir det aldrig av. Vi kanske är stugsittare som trivs med det? ;)

Kram

2011-12-19 @ 02:46:13
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0