TREDJE ADVENT

Tredje advent. Julafton närmar sig igen. Snön lyser med sin frånvaro ute och det känns mer kanske som en dag i oktober ibland. Ingen vinter här inte och den lilla lilla snö som fanns försvann med stormen som var. Alvin har snart avverkat sin första termin i parken och han stormtrivs. Han verkar vara "bästis" med en flicka. Självfallet nästan. Han har ju varit så van att leka med sin storasyster.
Har alla planerat in sina julfiranden i minsta detalj?


Kommentarer
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Vi har inte planerat in hela julen än men vi blir nog hemma och har en mysjul med bara familjen. På juldagen kommer barnens farmor och myser med oss :) Så det ser vi fram emot :)



Kram

2011-12-11 @ 15:47:42
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/
Postat av: Carola

Ja nog har jag försökt ordna ,båtbiljetter bokade för längesedan till fastlandet och pojkarnas klappar inslagna bara att lyfta in i bilen samt div andra saker som dottern önskar köpt här hemmifrån.Kattvakt bokad(mycket viktigt) men ,men i detalj vet man aldrig för man vet aldrig om man är frisk när man skall iväg .Tror nog det är därför jag planerar allting så tidigt och så är det skönt att ha färdigt klappat o klart så nu inte pojkarna skulle gå och bli utan saker av Ålandstomten.Hoppas på en bra jul för er.Kram!

2011-12-11 @ 17:51:38
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Carola

♥▬▬▬▬♥▬ ▬▬♥▬▬▬▬ ♥ ▬▬▬▬♥



Den bästa julklappen man kan få i livet kan inte slås in.....

KÄRLEK, TID, RESPEKT, FÖRSTÅELSE och TRYGGHET.



♥▬▬▬▬♥▬▬▬▬♥▬▬▬▬♥▬▬▬▬♥

2011-12-11 @ 18:17:18
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Veronica

Julen ännu lite öppen. Gubben jobbar, men blir nog säkert julfirande hos mor min.



Här väntar vi också på snön, men vi har inte haft någon än.

2011-12-12 @ 12:56:29
Postat av: RED

Julen ja :) Vi ska bara vara hemma, i år får folk komma till oss istället. Har börjat planera kring maten men resten tar vi som det kommer. Hoppas på att få pyntat lite innan lucia hehe en dag kvar får se vad jag hinner med!



Ha det fint kramar Maggan

2011-12-12 @ 13:41:28
Postat av: Lisbeth

Nja, så till vida att jag vet att ongarna är hemma hos oss, mor och ena systern kommer hit över helgen, det ska bli jättemysigt. Gubben jobbar natt som vanligt. Har inte börjat planera så mycket ännu, och inte pyntat heller. Det får bli i veckan.

Julklappar blir det inte så mycket, nu när ongarna är vuxan - skönt. Men några små har vi allt tänkt byta, lite julmys får man allt ha

Ser framemot en lugn, skön jul :)

Kram

2011-12-13 @ 23:10:25
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0