FRÅGOR & SVAR

Tänkte besvara 2 frågor som ramlat in ibland kommer det små frågor, och ibland svarar jag också på dessa bara jag hinner med och kommer ihåg.

Ulrika undrade om hur man kommer in på en låst blogg som ville ha lösen, det funkade inte att skriva in  det "nickname" man kallat sig i kommentarerna. Ja Ulrika du måste ha fått inloggningsuppgifterna av bloggskrivaren. Alltså är det en hemlig kod eller vad man skall säga som skribeneten endast lämnar ut till de hon själv vill. Hoppas du finner din skribent på något vis och kanske får tillgång till bloggen.


Johanna undrade om moms osv om Buzzador när man bor på Åland. Jag har kikat runt på sidan. (Har själv ej varit med i någon kampanj än faktiskt, var reggad för många år sedan men har precis reggat mig igen).
På den här länken kan man tydligen läsa mer.
Dock vet jag ej hundra hur det fungerar med moms hit men det jag vet är att om man beställer något från någon Nätshop skall summan helst inte överstiga 43€. Och andra sidan kan man ju alltid maila Buzzador med frågor.
Här hittar du deras kontakt.


Hoppas ni blev nöjda med svaren.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej och tack så mycket för att du svarade på mitt mail, jag till hör de lite äldre bloggläsarna och är inte så svängd i engelska så jag kan bli ställd ibland. För övrigt så tycker jag att du är så fin i den frisyr och hårfärg du har nu och bilderna på dej och dina barn är så vackra. Hur var det med amningskudden? har den kommit tillrätta????

Jag har följt din blogg sedan jag hittade den via en annan blogg och tycker du är fantastisk till att beskriva dina känslor. Jag kan bli ledsen när jag ser dina trötta sorgsna ögon och hoppas att det blir mer och mer glitter i dom efterhand. Lycka till.

2011-02-11 @ 09:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0