BEVILJAD SNITT

Träffade överläkaren idag igen, och jag har fått mitt snitt beviljat. Han sa att nu kan du gå hem och njuta av graviditeten, så ses vi igen i vecka 37. Då får du ett datum (Troligtvis just innan BF så jag kan tänka mig just där vid påskens start) samt information om snittet. Ja oj, vad känner jag just nu, det är många blandade känslor, det känns bra med tanke på vad jag tidigare upplevt vid förlossningarna, det blir nog att läsa på en del om snitt nu. Det känns också bra att veta att jag slipper akutsnittas mitt under förlossningen som det var nära med Lova. Och barn som är så hårt snarade om halsen av navelsträngarna att de fått klippa dem då bara huvudet varit framme.
Frågorna blir nog många men jag tror det här kommer att bli det absolut bästa även om man är lite rädd också självklart. Det känns skönt att veta, att vi förmodligen kommer att få ett litet mirakel där innan den 26.4 iallafall.


Han sa också att om min SFkurva som redan var hög fortsätter i samma fart så skulle jag boka in ett tillväxtultraljud runt vecka 30 eller just därefter. Bara det är skönt att veta att han beaktade det direkt, med tanke på bäckenet är lite litet också.
Så det var en bra eftermiddag, med positivt besked.



Nollad inom snitt efter 2 vaginala men det blir nog bra det här. Nu slipper jag bekymra mig för förlossningskomplikationer som förut uppstått och hoppas att snittet blir en positiv upplevelse.

Kommentarer
Postat av: Kia

Oroa dej inte för det planerade snittet A-M.Jag är snittad tre gånger och det har gått bra.Visserligen blev det akut första gången pga havandeskapsförgiftning.Det är klart att miraklet anländer före påsk.Då är ni redan hemma och firar påsken och miraklet.Ha det så jättebra och sköt om dej.Kram Kia

2011-01-24 @ 17:12:32
Postat av: Maria Nilsson

Jag tycker inte du ska oroa dig för snittet.

Jag har 2 barn. Första barnet vanlig förlossning och andra barnet genom planerat kejsarsnitt. Det var medicinskt nödvändigt.

Jag mådde hur bra som helst efter snittet och likadant med mitt barn.

Har någon haft sådana problem som dig vid dina förlossningar borde det vara självklart med kejsarsnitt, utan diskutioner.



Kanske jag missat att du skrivit något om det blir tjej eller kille?

Först gissade jag kille, men nu gissar jag tjej, bara för att jag är inskränkt :-) och ändrade mig när jag såg vilken skötväska du valt :-)

2011-01-24 @ 18:33:21
Postat av: Lycka till!

Kejsarsnitt är jättebra!!

2011-01-24 @ 18:56:00
Postat av: Anna - Mamma till Saga och i längtan efter pyret i magen med BF 1/7-2011!

Härligt att du nu fått det bekräftat, att du får göra ett snitt. Kan dock förstå att det känn lite läskigt, eftersom det är en ny situation men det kommer nog att gå bra :)

2011-01-24 @ 21:22:58
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Postat av: Amanda

Min tredje förlossning var ett planerat snitt. Det är den absolut bästa av mina tre förlossningar. Så kontrollerat, så medveten, så fint. Jag är så tacksam för att jag fick avsluta mina förlossningar med en sådan upplevelse (och lite ledsen över att jag inte alls fick samma upplevelse med mina två äldsta barn, som föddes vaginalt) Det kommer gå fint. Stor kram till er

2011-01-24 @ 21:44:56
Postat av: Sara Andersson

Skönt att du fått ditt snitt beviljat! Minns att jag börja gråta av glädje när jag fick beskedet! =)

När jag väl fick beskedet så kunna jag slappna av o inte vara orolig o glädjas åt graviditeten!

Hade ingen musik på. Vi skoja o prata under hela op. Alla var glada och sa att det var underbart att få börja jobbdagen med ett planeratsnitt. Så härlig känsla, alla gratta oss o blev så väl omhändertagen!

Läkaren sa: Gör det du kan, gör det ont så e det för mkt. Känn dig för. Skulle gärna genomgå ett snitt till bara för det var en så underbar upplevelse! <3

KRAM Sara (kiron)

2011-01-26 @ 08:58:34
URL: http://imeandmfamily.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0