DAG 23

Bloggtemat har jag inte skrivit om nu igen men vi är på dag 23 och det handlar om vad som får en att må bättre.
Bättre blir jag att må av kramar av Alvin, uppmuntrande ord eller sms av vänner.
Att fått sova ordentligt, gnälla av mig lite. Oftast krävs det ganska mycket innan jag blir ledsen ordentligt, att jag blir labil och gråtig men då är vänner gott att ha som orkar med en.
Att läsa är också fint och en varm dusch kan pigga upp en dyster stund litegrann.


Allt handlar lite om vad som gjort att man mår som man mår just då. Att vara gravid och att ha Alvin har hjälpt mig som livlina genom sorgen efter Lova, sorgen som alltid bärs inom mig. Varje dag dygnet runt.
Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan min son för det är han som varit nummer ett att föra oss föräldrar framåt genom vår nya vardag.
Livet är uppdelat i två olika delar för oss. Ett då med Lova och ett nu efteråt. Det innan Lova kan man knappt räkna in för innan man får barn så lever man så annorlunda, man vet inte hur livet med barn är och hur underbart det är att ha dessa glädjespridare i hemmet.
Men om man bortser från det tunga nuet, så är det de småsakerna som hjälper en genom de lättare sorgerna och dystra dagarna som de flesta har ibland.




En livlina och glädjespridare

Kommentarer
Postat av: gummor madde

han är ju sååååååå gudomligt söt lilla Alvin. länge sen ja såg han nu. han som alltid är min kille säger han. gullunge!!!:-)

2011-01-01 @ 20:10:24
Postat av: sandra

hejsan, spännande! har ju bf som du kanske vet 4 maj men enligt s/m är de den 29 april så det ska bli spännande att se när lillskrutten tittar ut :) har ni kollat könet på ul? kommit på nå namn? :)

2011-01-01 @ 22:47:38
URL: http://sandraleinonen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0