DAG 29

Dag 29 i 30 dagarstemat, Min ambitioner. Ja, vad har man för ambitioner, finns det någonting man brinner lite extra för, har lite framtidsdrömmar om? Vill uppnå, kan och klarar av. Det känns som det här kan betyda så mycket olika för olika människor.
Jag har haft mina drömmar förut och fått dem krossade, jag strävade efter att det skulle bli så som man önskade, att vara hemma med Alvin och Lova riktigt länge, och förvisso har jag varit mamma-ledig sedan 2003, jag ville ta till vara på småbarnsåren.
Jag försöker fundera och tänka på vad det skulle vara som skulle vara " Mina ambitioner " utan att komma fram till något. Jag har till och med kikat i andra bloggar som bloggat om samma sak, vad dessa har för ambitioner för att själv få klarhet i vem jag är egentligen och vad är det jag vill sträva efter och blaha blaha. Jag orkar nog inte riktigt tänka på sådana frågor tror jag.
Tack och lov är det bara en dag kvar att blogga i det här temat, jag får hoppas ni inom någon av dessa 30 dagar lärt känna mig bättre än bara " Änglamamman ". Däremot kan du ju berätta i en kommentar vad dina ambitioner är.




Kommentarer
Postat av: Lotta

Mina ambitioner är nog att vara en bra mamma. Jag vet faktiskt inte om jag lyckats... Jag menar, jag gör så gott jag kan, jag kan inte göra allt. Jag tror förstås att man kommer väldigt långt bara genom den enkla grejen att älska sina barn o visa det, å det hoppas jag ju förstås att alla föräldrar gör. Jag kan inte ge mina barn all materiell "lycka" som egna datorer, mobiler, utlandsresor eller märkeskläder. Men jag ger dem kärlek o visar dem att jag finns där, no matter what. Att jag inte gillar allt de gör men att jag alltid, alltid kommer älska dem. Visst är vi osams ibland, särskilt tonåringarna då...men som Karlsson på taket säger; "det är en vääärdslig sak" ;) Så...ja, mina ambitioner är att barnen alltid ska veta att jag finns där o älskar dem! =)

2011-01-09 @ 10:45:14
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Postat av: Kia

Ambitioner,mål och drömmar har vi väl alla haft.Men såsom livet blivit sedan det värsta hände spelar det ingen roll längre.Min ambition har sedan Simon gick bort varit att klara av dagen så gott det går.Bekymrar mej mest om hur mannen mår och hur Simons bröder mår.Sätter alltid andra först och det gjorde Simon också.Han tog alltid hand om kompisar som mådde dåligt eller var utsatta på ngt sätt.Snart dax att "Gratulera"honom på den "Himmelska"födelsedagen!!!Visst är det makabert?.....Bara vi vet som går igenom samma elände.Gratta maken och hoppas att ni får en bra dag.Kram Kia

2011-01-09 @ 12:46:35
Postat av: Hannas pappa

Mina ambitioner kan liknas vid ett par drömmar jag har: Att bli en bättre människa och få vara med om att skapa en bättre värld med ett tillåtande samhällsklimat. Just nu kämpar jag dock med samma saker som Kia skriver om.....Men, om jag har en livsuppgift så måste det vara att precis som egentligen alla vi änglabarnsföräldrar gör sprida budskapet om att vara oerhört glad över det vi har och verkligen leva varje ögonblick!

"Massmis med A-M"

Niklas

2011-01-09 @ 18:35:17
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Bitte

Åh, du har varit hemma såpass länge, det visste jag inte. Det är fint att läsa om mammor (eller pappor) som trivs med det, det känns som om de blir färre och färre. Jag hör tyvärr inte till den skaran av mammor som tycker det är underbart hemma. Eller jovisst, det också, men jag blir för lat och får inte saker färdiga.



Allra bäst funkar jag under lite press. Som när jag var i skolan i höst. Älskade det. Så mina ambitioner är ganska konkreta - att få studera mera eller jobb inom nåt som är givande, då trivs jag bättre hemma också.

2011-01-10 @ 01:51:41
URL: http://bloggen.fi/paradox

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0