NÄSTANS KLAR

Nu är vagnen nästans färdigt omklädd. Lite småsaker att fixa med ännu och visst ser man att det är gjort för hand om man måste syna i sömmarna men den är totalt jätteunik. Jag kan nästans garantera att det är den enda Brion på Åland som ser ut som den här.
Men överlag är den nästans klar.


Man kan säga att det tog mig en normal arbetsdag för andra som jobbar 8 timmar om jag räknar ihop allt hittills och då har jag knåpat med nål och tråd nästintill allt för hand på kvällar i tysthet och lite då Alvin såg på Bompa. Usch, så mycket har jag inte sytt sedan slöjden i högstadiet. Men det här var iallafall roligt att göra. Den blev ju riktigt retro i sin klädsel. Kanske jag skulle ta mig an en amningskudde nästa gång, fast då lär jag nog få starta igång symaskinen och det verkar inte så spännande. (Trasslande undertrådar och nålar som går av då man racer som bäst).
Tyvärr gör ju foton sig aldrig riktigt rättvisa och det bruna tyget är lite ljusare i verklighet.



Och nedan ser man hur den såg ut före med det dassiga tyget som hade lite gula fläckar även om de ej syns så bra på kortet nedan så var det ett sunkigt innertyg med doft av gammal vind kan man säga.





Kommentarer
Postat av: Johanna

åh vad fin den blev! Har nyss fått barn nr 3 själv och funderade på en retrovagn...tills jag såg priserna :-O Men de är i särklass finast och bäst gung i dessutom!

Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vad duktig du är! Jag har verkligen tummen mitt i handen när det kommer till handarbete med nål och tråd ... men jag skulle vilja kunna! Kanske ska testa på ett enkelt projekt :)

Kram!

2011-01-31 @ 07:27:41
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Virrpannan♡

Va duktig du är! Så fin den blev=)



Önskar jag med va så sykunnig, här fick jag allt köpa mig en vagn färdig och klarS



hoppas du får en bra måndag=)

2011-01-31 @ 07:52:07
URL: http://www.virrpanna.com
Postat av: Esso

Grymt jobb, verkligen fin blev den!

2011-01-31 @ 10:03:11
Postat av: "Bettan"

Jissus va duktig du har varit .....blev ju kanonfin ju......mycket läckrare än alla nya svarta vagnar.....Härligt !!! Duktiga dig !!!

2011-01-31 @ 11:17:23
URL: http://www.metrobloggen.se/Mamma1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0